2777
2789
عنوان

به نظرتون چطور عروسا وزنای قدیم پوستشان خوب بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب زیبایی طبیعی داشتن دیگه زیادم بیرون نمی‌رفتند همش خونه بودن نیازی به ضد آفتاب نداشتن 

بعدم آلودگی هوا هم اون موقع کمتر بود کیفیت غذاها بیشتر یود همه چی طبیعی 

الان مواد غذایی چرت شده هوا آلوده شده طوری که میرم بیرون میام قطعااا جوش میزنم 

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

تغذیه و سبک زندگی خوب 

شل زود می‌خوابیدن صبح رود بیدار میشدن

از اونور آت آشغال های الان به این آرایشی و روتین استفاده نمیکردن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

عزیز دلم مثل ما که یک عالم لوازم آرایشی نمی‌زدند که صابون و شامپو و نرم کننده و هزاررر تا چیز نمی زدن که 🥰🥰

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏⁦

فقط عکسارو می بینم حیرت می کنم

استرس خیانت شوهر نداشتن صبح شوهره می رفت زمین شب میومد 

نه گوشی نه اینیستا هیچی 

تورم نبود فکر خورد خوراک بچه خونه اجاره خونه یخچال مبل نداشتن 

راحت آسوده هر روز یکی دنیا می آوردن 

نه نگران تحصیل ش بودن نه لباس ش

والا الانش ک پوست خیلیا هم خوبه

قدیم هم معمولی بود دیگ مث الان 

ولی علت خوشگل جلوه دادنشون نچرال و ساده بودنشونه، ایقد قیافه ها تکراری دیدیم ک دیگ قدیمی ها برامون خوشگل و خاصن ، مثلا خودم ب شخصه آدری هیپورن رو خیلی دوس

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

سبک زندگیشون سالم بود

خوراک ما معمولا شیمیایی الان بدن ما خیلی پر مو تر هستش نسبت به مامان و مامانبزرگم 

مامان بزرگ من نود و خورده‌ای سالشه مادرش هم تا صد و یازده سال عمر کرده بود

کارهای روزمره ای که انجام میدادن باعث میشد اضافه وزن چندانی نداشته باشن

پیش ما قبلا چون گله داشتن و دام پرور بودن و کشاورز معمولا شیر و دوغ و ماست و کره محلی و غیره مصرف میکردن

من وقتی مدرسه میرفتم یه آزمایش انجام دادم روی روغن زیتون و روغن پخت و پز و کره محلی اونی که کمترین رسوب رو توی رگ‌ها داشت کره محلی بود

بروهی ایران♥️🫡

عزیز دلم مثل ما که یک عالم لوازم آرایشی نمی‌زدند که صابون و شامپو و نرم کننده و هزاررر تا چیز نمی زد ...

دقیقا فقط یادم مادربزرگم می گفت با سفیداب صورتشو می شست و سرشو فوقش حنا می زاشت سالی یه بار