2777
2789
عنوان

هیچ کس کتلت بلد نبود😐

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 36 پست
چند تا سیب زمینی چقد پیاز تخم مرغ نمیزنن؟

بستگی به حجم گوشت چرخی داره.معمولا یک پیاز متوسط میزنم.با دوتا سیب زمینی اونم نه بزرگ نه کوجیک.

رنده میزنم.با رنده ی ریز.ابشونو مقداری میگیرم.بیشترم میتونی بگیری که ترد تر میشه.اویشن طمعشو خوب میکنه

تخم مرغم نه نمیزنم

بزار بمونه تا مزه بگیره.بعد سزخ کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اب سیب زمینی و پیاز تا حدودی بگیر.که کمی ترد بشه.بزار نیم ساعت یکساعت یخچال بمونه.تا مزه ها به خورد ...

باشه عزیزم مرسی 🫶

کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍

گوشت چرخ کرده ای و پیاز برای رفع بوی گوشت میتونی سیر هم بزنی

سیب زمینی اب پز شده

ادویه: نمک،فلفل،زردچوبه و زعفران

همه رو قاطی کن و خوب ورز بده و بعد داخل روغن سرخ کن

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

گوشتشو زیاد بزن یه قاشقم ترخون خشک شده بزن خوشمزه میشه آب سیب زمینی رو بگیر ادویه هم زردچوبه و فلفل ...

شما تخم مرغ میزنید یا نیازی نیس اره ترخون دوس دارم مزشو 

مرزه و جعفری هم خوشم میاد 

باشه عزیزم مرسی 🫶

خواهش میکنم عزیزم

الان دیدم دوستمون میگه تخم مرغ میزنه.

هرکسی روشی داره دیگه.من تخم مرغ نمیزنم وا نمیره.

به کوفته تخم مرغ میزنم.چون اون داخله سسش میره .باید تخم‌مرغ داشته باشه..خواسنم بگم اگه تخم مرغ سلاح دونستی نزنی.خیالت راحت وا نمیره.ذاعقه ایه دیگه بعضیا میزنن

کتلت کاری نداره سیسییی

کتلتای منو چند سال مادرشوهرم آماده می‌کرد میداد بهم امسال خواستم خودم امتحان کنم بدون اینکه بپرسم ازشون😬

سیب زمینی رو خام بزن حتما.‌

رنده کن آبشو بگیر

آب پیاز رو هم بگیر

بعد که همه چیزو قاطی گوشت کرردی  قشنگ چن دقیقه مواد رو ورز  بده بعدشم بذار یخچال یه کم.  یا هم میتونی همون لحظه سرخ کنی.  روغن رو بذار قشنگ داغ داغ بشه.   توی این روش اصلا نیازی نیست که تخم مرغ بزنی

مگر اینکه چربی گوشتت کم باشه و موادت شل باشه

سیب زمینی پخته نزن.  

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
بستگی به حجم گوشت چرخی داره.معمولا یک پیاز متوسط میزنم.با دوتا سیب زمینی اونم نه بزرگ نه کوجیک.رنده ...

باشه عزیزم مرسی از توضیحت🫶🙏

یه بسته گوشت ۲۵۰ گرمیسه تا سیب زمینی متوسط پختهیدونه سیب زمینی نپختهیک عدد پیاز رنده شدیک عدد تخم مر ...

مرسی عزیزم🫶🙏

دستورش جالبه یه بار امتحان میکنم 😘

اره من میزنمنزنی بد میشه وا میره راستی سیب زمینی زیاد نزن طعم کوکو میگیره من گوشت چرخ کرده بیشتر میر ...

اره دوست ندارم طعم کوکو بده مرسی 🫶