2777
2789

فاصلشون ۳ ساله. ۳ ساله من یه دستشویی راحت نرفتم خواب که هیچی... تفریح هیچی... الان دومی ۲ سالشه.. هر سری تاپیک میزدم میگفتن ۶ماهگی راحت میشی. بعد گفتن یک سالگی. الان که ۲ سالشه میگن ۳ سالگی راحت میشی... ولی من که میدونم این بدبختی ها و دعواهاشون تمومی نداره. شوهرمم کلی بینمون فاصله افتاد...کاش دومی رو نمیاوردم کاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من همش دنبال ی فرصتم دومی بیارم

سخت نگیر بچه ان دیگه 

بذارمشون مهدکودک چندساعت در روز، بخودت برس استراحت کن

گریه نداره ک

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
نگه نمیدارن که. هیولان... خونه رو نابود میکنن.. تازه شوهرمم نمیزاره بزارم که

بزارشون مهد باهم  خودتو شوهرت باهم راحت باشین صبح زود بیدارشون کن هم ساعت خواب و بیداری تنظیم میشه هم شبا راحتین

بچه هرچقدر بزرگتر بشه مشکلاتش هم بزرگتر میشه. 

اگه خداخواسته بوده هیچی

اگه خودخواسته بوده یه سوال چرا اوردید اصلا که ژه روزی راحت بشید؟

قشنگترین موجودات بچه ها هستند، لذت بودنشون را ببر، چرا لحظه شماری میکنی بزرگ بشند؟ از تک تک روزهات لذت ببر.  دیدت را عوض کن.

شوهرت یا خانواده ی همسرت یا خانواده ی خودت کمکت نمیکنند؟

بچه هرچقدر بزرگتر بشه مشکلاتش هم بزرگتر میشه. اگه خداخواسته بوده هیچیاگه خودخواسته بوده یه سوال چرا ...

نه هیچ کمکی ندارم... بابا یه باشگاه نمیتونم برم ۶ ساله دارم بچه داری میکنم و هرچی لذت بوده دیگه بسه تکراری شده خستم هر روز یه چیم میشکنه تلویزیون گوشی. مبل‌ حالا اون به درک. همش دعوا جیغ . دست پا شکستن. اونم به درک. یه لیزر یه باشگاه یه خرید نمیتونم برم. هیچکسم کمکم نمیکنه نهایت ۱ ساعت نگه دارن به زور و منت...

بچه هرچقدر بزرگتر بشه مشکلاتش هم بزرگتر میشه. اگه خداخواسته بوده هیچیاگه خودخواسته بوده یه سوال چرا ...

بخدا خونم ۵۰ متره هیچکس نگه نمیداره ۲ روز برم بنگاه دنبال خونه بگردم خونمو بزرگ کنم..شوهرمم اصلا اهل بنگاه رفتن نیست. میگه تا اخر عمرت تو ۵۰ متری بمیر.زندگی اینجا خیلی سخت شده کوچیکه واسم ... از خرید خونه ماشین بگیر تا معامله و کارای دیگه همش به عهده منه و با بچه نمیتونم انجام بدم

نه هیچ کمکی ندارم... بابا یه باشگاه نمیتونم برم ۶ ساله دارم بچه داری میکنم و هرچی لذت بوده دیگه بسه ...

پس بزرگه بره پیش دبستانی یا مدرسه خیلی بهتر میشه اوضاع.

ولی استارتر حداقل هفته ای دو بار بذارشون مهد، اینجوری هم برای خودشون بهتره هم برای اونا

دومی انقدر چنگم انداخته گازم گرفته کل بدنم درد میکنه. من این لذت ها رو نمیخام خستم