2777
2789

سلام. میخواستم خودمم این بار تاپیک درددل بذارم.

خیلی آرزو داشتم تو دنیا که بر باد رفت.

از علاقه هام آشپزی و شیرینی پزی هست که بهش نرسیدم. درست کردن دسر هم خیلی دوست دارم. ولی نشد.

زمانی که بچه بودم و شرایط آموزش دیدن داشتم، مدرسه نابینایان بودم معلمهای اونجا بعضیاشون رفتارای نادرستی میکردن و باعث شدن از گروههای نابینایان دور بشم.

تهران درس خوندم تا اول راهنمایی مدرسه نابینایان نرجس.

واقعا موندم این معلمها بعضیاشون چطوری زندگی میکنن و نمیدونن چقدر با زندگی یک دختر نابینا بازی کردن!

حالا هم که بزرگ شدم نه شرایط کلاس رفتن دارم نه خانوادم شرایط دارن بهم آموزش آشپزی بدن.

کلا نتونستم آدم مستقلی باشم آشپزی یکی از آرزوهام هست که بر باد رفت. رفتن به کلاسهای مورد علاقم و فعالیت در مؤسسات مذهبی و مستقل بودن در مسائل مالی و... حالم خوب نیست دیگه چیزی نگم بهتره دلم پره.

هرکس راهکار امن و بدون خطر برای انجام آشپزی سراغ داره لطف کنین به من یاد بدین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چجوری مینویسی؟

امضاش رو بخون

INTJ هستم (معمار) ، خانم هستم ، کاربری دست سه نفره ، علاقه مند به کالبد شکافی🗿❤️ ویولن میخوام بخرم و علاقه مند به زبان اسپانیایی🇪🇦  یه روزی نابود میشم دو ساله افسرده ام و پارانوئید دارمم💔 حالم خوب نیست بده شاید برم😕

حق داری گلم  اماخوب هرکدوم مایه سرنوشتی داریم یه غصه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان چجوری تاپیک زدی؟باید ببینی چه حرفه ای هست که میشه با همین شرایط انجامش داد،میدونم خیلی سخته خیلی خیلی سخته خودم یه عیب جسمی برام پیش اومد سالهاست داغونم اصلا روحیه هیچی ندارم هیچی خوشحالم نمیکنه