2777
2789

از همه لحاظ تایپمه خیلی همه دوس داریم متعهده خوش اخلاقه خوشتیپه و… همه پارامترای منو داره

ولی حس میکنم یکم نپختست

مثلا دخترای دانشگاهش ازش سوال درسی میپرسن ولی یکم کرم میریزن من حس میکنم قشنگ ولی پارتنرم میگه منظوری ندارن تو حساس شدی 

مثلا چند شب پیش داشتیم راه میرفتیم ی دختر تو خیابون بش گفت چه پسری جووون

یعنی من دلم میخواست تیکه تیکش کنم بعد پارتنرم بجای اینکه قیافه بگیره میخندید 

من بعد ۱۳ سال که میشناسمش میدونم منظوری نداره از خنده هاش به اون دختره و یا کارای دیگش ولی کلا خیلییی بدم میاد که انقد بچگونه رفتار میکنه

بنظرتون چیکار کنم؟؟فقط نگید کات کن لطفا

تربیت کردن اصطلاح جالب و قشنگی نیست 

می تونین در مورد انتظارات همدیگه حرف بزنید 

مثلا تو بگی که دوست داری اون چطوری باسه چطوری بگرده چطوری لباس بپوشه 

اون بگه فلان اخلاقتو دوست ندارم یا فلان کارو انجام بدیم 

با صحبت کردن با هم دیگه کنار بیایید

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تربیت کردن اصطلاح جالب و قشنگی نیست می تونین در مورد انتظارات همدیگه حرف بزنید مثلا تو بگی که دوست د ...

آخه میترسم بهش بر بخوره چون کلا ی شخصیت دیگه داشت وقتی باهام خواست وارد رابطه بشه بهش گفتم باید فلان طور باشی اونم واقعا خودشو تغییر داد ولی یسری کاراش بچگونست

به داداشمم که گفتم میگه ولش کن این کارا واسه سنشه🤔خودمم نمیدونم والا

خندم گرفت منم😂گناه داره پارتنرت حس میکنم خیلی سنش کمه چند سالشه؟؟؟

کاربری دست سه تا خواهر خیلی صمیمی😍مهسا ۳۴ ساله متاهل و ماهرخ ۲۱ ساله مجرد و ماهک ۱۹ ساله مجرد❤️سه تاییمونم چشم و ابرو مشکی💕

واقعا😂من ۲۰ سالمه

13 ساله تو رابطه اید؟؟

یعنی هفت سالت بود؟😂🤦🏻‍♀️

کاربری دست سه تا خواهر خیلی صمیمی😍مهسا ۳۴ ساله متاهل و ماهرخ ۲۱ ساله مجرد و ماهک ۱۹ ساله مجرد❤️سه تاییمونم چشم و ابرو مشکی💕