2777
2789
عنوان

کسی هست رشته شیمی خونده باشه

136 بازدید | 15 پست

کیفیت مواد شیمیایی برند های DYC چین و CDH هند چطورن؟؟ از هرکی میپرسم میگن اونایی که میگن اصل مرک و سیگما همشون فیکن😑

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

من شیمی ام ولی ترما اولم🧑‍🦯 مبخوای کانال تلگرامی دارم دانشجوها و فارغ التحصیلای شیمی عضوشن بفرستم بپرسی

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

من شیمی ام ولی ترما اولم🧑‍🦯 مبخوای کانال تلگرامی دارم دانشجوها و فارغ التحصیلای شیمی عضوشن بفرستم ...

سلام اره ممنونت میشم🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اره ممنونت میشم🙏🙏

پس بیزحمت ذرخواستم قبول کنید خصوصی پیام بدید لینک بفرستم 

چون اینجا نمیشه لینک کذاشت

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

CDH هند کیفیتش بالاتره نسبتا

جدی میگی؟؟ من فکر میکردم چینیه باید بهتر باشه😂 خوب شد هنوز خریدمو نهایی نکردم

میگم یعنی واقعا مرک و سیگما پیدا نمیشن؟؟ این چه اوضاعیه

من کلا برند مرک استفاده می کنم و مواد شیمیایی هند هم خوبن و در کل بستگی داره به اینکه واسه چکاری میخ ...

خب منم از خدامه مرک باشه ولی وقتی میگن نیست و فیکه و تو ایران پک میشه چی بگم😑

من شیمی ام ولی ترما اولم🧑‍🦯 مبخوای کانال تلگرامی دارم دانشجوها و فارغ التحصیلای شیمی عضوشن بفرستم ...

سلام بازارکار چطورع

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

سلام بازارکار چطورع

طبق تحقیقای من خوب

جدی میگی؟؟ من فکر میکردم چینیه باید بهتر باشه😂 خوب شد هنوز خریدمو نهایی نکردممیگم یعنی واقعا مرک و ...

نهه چینی نگیریا هندی بهتره 

نه متاسفانه اصلا اورجینالش پیدا نمیشه چون تحریم هستیم 

همشون فیکن 

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

نهه چینی نگیریا هندی بهتره نه متاسفانه اصلا اورجینالش پیدا نمیشه چون تحریم هستیم همشون فیکن

حله حله

میتونم بپرسم خودتون از کجا خرید میکردید؟ خیلی وسواس شدم

حله حلهمیتونم بپرسم خودتون از کجا خرید میکردید؟ خیلی وسواس شدم

هندی میگیریم همسرم میگیره اگه سفری داشته باشین سیگما میگیره 

چون واحد شیمی زیاد داشتیم تو دانشگاه این اطلاعات رو دارم 

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

هندی میگیریم همسرم میگیره اگه سفری داشته باشین سیگما میگیره چون واحد شیمی زیاد داشتیم تو دانشگاه این ...

دست شما درد نکنه🙏🙏🙏 ممنونم که وقت گذاشتید منو راهنمایی کردید🙏