2777
2789
عنوان

خواهرم هرروز خونه ی ماس

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 31 پست
اره میتونم بهش بگه اما دلم نمیخاد وجه ی شوهرم پیشش خراب بشه بفهمه

پس بهونه بیرون بچین. بگو بریم بچه ها هوا بخورن هعی ازاین خونه ب اون خونه میرن. بیرون بریم پارکی سینمایی جایی. ولی خب بابیرون رفتنت همسرت ناراحت نمیشه؟ یا ساعتی بگو بیان ک همسرت نباشه. ب این بهونه ک اون ساعتها ک میان خونه میخوان استراحت کنن سروصدا نمیذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هوا داره خیلی بهتره بگو بریم پارکی یا من میام امروز پیشت حوصله خونه رو ندارم شوهر تو برعکس شوهر منه ما جمعیتمون زیاد زنگ میزد به دامادمون یا خواهرم بیاین خونه عادت نداره حونه ساکت باشه باید شلوغ باشه الان ک اومدم شهر غریب بدجور دلم گرفته

راستش رفت و آمد زیاد عاقبتش همینه..کاش خواهرت به ماهی یک دفعه بسنده کنه..منم تو شهری هستم که کسی پیشم نیست به جز خواهرم ولی به خدا ماهی یکبارم نمی‌رم چون می‌دونم شوهرش خسته ست و میخواد استراحت کنه 

توی ماه یکبار شما و یکبار ایشون برن و بیان کفایت می‌کنه...بیشترش درست نیست واقعا..به جوری بهش برسون 

من وقتی دلم میخواد خواهرم بیاد خونم بهش میگن مثلا فلان تاریخ شوهرم کل روز نیستش یا فلان ساعت نیستش بیا

منم همین‌طور، صبح‌ها میرم که شوهرش سرکاره 

عزیزم هوا داره خیلی بهتره بگو بریم پارکی یا من میام امروز پیشت حوصله خونه رو ندارم شوهر تو برعکس شوه ...

چقد خوب خوش به حالت بخدا این اصلا حوصله شلوغی ندارع یا کسی بیاد خونمون خیلی بدش میاد 

راستش رفت و آمد زیاد عاقبتش همینه..کاش خواهرت به ماهی یک دفعه بسنده کنه..منم تو شهری هستم که کسی پیش ...

افرین به این همه درک وشعور شما من شوهرم شغلش طوریه که ظهرا دو ساعت خونس غروباهم دو ساعت خونس یعنی حین روز هی میاد و میره تایمی خالی نیس برای چند ساعت متوالی که اون ساعتا باهاش قرار بزارم

عزیزم بگو هوس پارک کردم هر بار همون چیزایی که تو خونه میخورید رو با یه زیر انداز بردارید ببرید پارک

اون نمیاد میگه بچه‌ها م اذیتم میکنن همش باید بدوعم دنبالشون 

من به شوهرت حق میدم‌. بابا خونه خودشه دلش میخواد میاد خونه استراحت کنه. اصلا شاید بخواد تو خونش لخت بگرده. خواهرت باید اونقدری درکش برسه ک بدونه رفت و آمد زیاد درست نیست. حالا هفته ای یکبار اونم چند ساعتی ‌ ک شوهرت خونه نیست بیاد بازم یه چیزی. منم بخدا حوصله بچه مردم و رفت و آمد زیادو ندارم‌. هر کی میخواد باشه مهم نیست. هر چیزی حدی داره. اونم تو این اوضاع اقتصادی. 

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

افرین به این همه درک وشعور شما من شوهرم شغلش طوریه که ظهرا دو ساعت خونس غروباهم دو ساعت خونس یعنی حی ...

راستش به شوهرت حق میدم زیاده روی خوب نیست

مثل این میمونه که خواهر شوهر ما هفته‌ای دو روز با بچه‌هاش بیاد 

طبیعتاً بازی بچه های خواهر واسه دایی عزیزه ولی شما قطعا کلافه می‌شید..کاش خواهرت سرش رو جوری دیگه گرم کنه...نود درصد آدما کسی نزدیکشون نیست 

من به شوهرت حق میدم‌. بابا خونه خودشه دلش میخواد میاد خونه استراحت کنه. اصلا شاید بخواد تو خونش لخت ...

افرین به شما درکتون بالاس شرایط زندگیا خیلی نفس گیر شده

مخصوصاً بخاطر حضور یکی دیگه تو خونت بخای هرروز سرزنش بشی و اخم و تخم تحمل کنی

اون نمیاد میگه بچه‌ها م اذیتم میکنن همش باید بدوعم دنبالشون

اینو که شنیدم به شوهرت حق دادم ادم تنها جایی که همیشه احساس راحتی و آسایش داره خونشه حالا فکر کن مهمونم هرروز بیاد خونت. دیگه اون آسایش از دست میره

میگی پارکم نمیاد چون بچها اذیت میکنن😐این دلیل نشد. هفته ای یه بار بیاد شما هم هفته ای یه باربرو. یکی دوروز دیگه هم برین پارک یا بیرون یا بازار

بیشتر از این واقعا درست نیست

افرین به شما درکتون بالاس شرایط زندگیا خیلی نفس گیر شدهمخصوصاً بخاطر حضور یکی دیگه تو خونت بخای هررو ...

من میگم خودت یجوری به خواهرت بگو. ممکنه شوهرت یهو برگرده بش یه چیزی بگه بدتره. 

کاش تو هم سر کار میرفتی خونه نبودی 

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲