2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا

میدونم سخته ولی این چه حرفیه میزنی

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

مرگ دست خود آدم نیست

خیلیا هرجور بگی انجام میدن ولی زنده میمونن و فلج میشن و زیرشون لگن میذارن و کج میشن

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

بردم فایده نداره

چرا داره درست حسابی نبردی دارو بهش ندادین همینجوری بیخیال سرسری گرفتین  بفکرش نیستین وگرنه بچه بموقع دارو بخوره خوب میشه الانم که سن طلایی درمان رو به لطف شما داره از دست میده 

فکر می کنی؟

انقدر آدم ضعیفی هستی چرا بچه دار شدی؟ اون بچه مسخره یا اسباب بازی تو نیست 

الان میگه از کجا بدونم اینطوری میشه...

مردم با احتمال معلول بودن بچه یا مشکلات دیگه بچه دار میشن 

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!