2777
2789

باور کردنی نیست ۲۰ روزه رتبه ها اومده دیشب تراز معدل و رتبه یه سری ها که گویا خونشون رنگین تره بهتر شده جالبه به هرارگانی هم زنگ میزنم میندازن گردن اون یکی حق الناس من به شخصه حلال نیست برشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست همراه با  تست  روزی ۱۲ ساعت بخون 

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

شاید عجیب باشه ولی به نظرم سهمیه تاثیر داره تو تراز معدل .

من کارنامه یکی رو دیدم معدلش زیر ۱۹.۵ بود ، تراز داده بود ۱۰۵۰۰.

در حالی که معدل ۱۹.۶۰ رو تراز داده ۱۰۴۹۰

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

کنکور دیگه ع*نش دراومده

آخه چرا من با معدل ۱۹.۵۲ تراز ۹۸۰۰ و یکی با ۱۹.۱۰ تراز ۹۹۰۰ همه دروسش هم نمره کمتر از منه خدا حلال نکنه حق یکی مثل من که زندگیم رو توی درس نابود کردم راحت میخورن

شاید عجیب باشه ولی به نظرم سهمیه تاثیر داره تو تراز معدل .من کارنامه یکی رو دیدم معدلش زیر ۱۹.۵ بود ...

تراز ربطی به معدل کل نداره به نمره ها برمیگرده شاید معدلشو با یه درسی مث هویت کشیده بالا و درسایی مث دینی ادبیات زیستش پایین بوده 

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

برای چی ؟

قبولی زودتر و راحت تر 

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

شاید عجیب باشه ولی به نظرم سهمیه تاثیر داره تو تراز معدل .من کارنامه یکی رو دیدم معدلش زیر ۱۹.۵ بود ...

سهمیه هیچ تاثیری نداره😐

حتی اونایی که معدل یکسان دارن هم ترازشون یکی نیست، چون ممکنه یکیش مثلا درس مهمی مثل فارسی رو نمره ی بیشتری بگیره و طبیعتا ترازش هم بیشتر میشه 😐

خیلی ظلمه خدا نگذره فقط ۵ تا بیست دروس اختصاصی و ضریب بالا داشتم تراز منو با تخفیف حساب میکنن خدا حقمو بگیره

فقط معدل موثرنیست

سالی که امتحان دادی با سالایدیگه تراز متفاوت میده

معدل اونی که بالاتره ممکنه بخاطر یه درس بی اهمیت معدلش بالاتر باشه چون هر درسی تاثیر متفاوتی داره

البته نمیدونم گفتن سهمیه رو تراز معدل تاثیر داره یا نه

اگه گفتن نداره ترازش بخاطر دو دلیل بالا بیشتر شده نه تاثیر سهمیه

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

سهمیه هیچ تاثیری نداره😐حتی اونایی که معدل یکسان دارن هم ترازشون یکی نیست، چون ممکنه یکیش مثلا درس م ...

دقیقا حتی با نمره یکسان دو سال متفاوت امتحان داده باشن تراز متفاوتی میده

چون انگارتو قانونش گفتن هر چه امتحان سخت تر باشه تراز بیشتر میدن

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین