2777
2789
عنوان

اصفهانیا در مرود فرونشست سوال دارم

174 بازدید | 26 پست

اگه اینطور که میگن تا۱۴۰۹ تخلیه بشه اصفهان تکلیف خونه ها چی میشه ؟یعنی سرمایه ادما دود میشه؟

همه محله ها درگیر میشن؟

اخه کجا بریم

گفتن قراره اب دریا رو بیارن بدن به صنایع که دیگه اونها اب زاینده رود برندارند و رودخونه بتونه جاری بشه

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

گفتن قراره اب دریا رو بیارن بدن به صنایع که دیگه اونها اب زاینده رود برندارند و رودخونه بتونه جاری ب ...

پس چی میگن زلزله شناس ووزیر وکیل؟

میگن فرونشست های زیاد اتفاق افتاده چند روز اخیر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا هرکی می بینم تو فکر مهاجرت به شهر دیگه س

دایی بزرگترم همه چیش رو فروخت و کلا رفت شیراز چندتا از فامیل ها رفتن شمال

میشه کاری کرد ولی مسئله اینکه نمیخوان 

کل مملکت رو ویران کردن

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

اگه دوباره اب رودخونه رو جاری کنن این اتفاق نمیوفتهمنتها ......کاریمو دوست دارم 😪😪

میگن اگه جاری بشه جلوی بدتر شدنو میگیره ولی مثل اول نمیشه من فکر سرمایه هامونم که به زحمت جمع شده

والا هرکی می بینم تو فکر مهاجرت به شهر دیگه سدایی بزرگترم همه چیش رو فروخت و کلا رفت شیراز چندتا از ...

یعنی صددر صد اینطور میشه واوضاع بحرانیه؟

ما تازه پول جمع کردیم خونه بخریم اصفهان یعنی میگی اگه بخریم پولمون دود میشه؟

میگن اگه جاری بشه جلوی بدتر شدنو میگیره ولی مثل اول نمیشه من فکر سرمایه هامونم که به زحمت جمع شده

سرمایه هیچی .... 

این محله ای که ما هستیم توش فرونشستهای زیادی میگن شده

من نگران جونمم که همین الان یهو ساختمون چند طبقه و پر واحدمون ریزش نکنه بریم لای خاک.

فکرشم وحشتناکه

الهی به امید خودت...  
یعنی صددر صد اینطور میشه واوضاع بحرانیه؟ما تازه پول جمع کردیم خونه بخریم اصفهان یعنی میگی اگه بخریم ...

بنظر من بحرانیه 

فرونشست ها زیادتر شده 

کاری نمیکنن 

اهمیتی نمیدن 

چندوقت پیش تو بی بی سی هم کارشناس زمین شناسی میگفت اوضاع اصفهان افتضاحه

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

سرمایه هیچی .... این محله ای که ما هستیم توش فرونشستهای زیادی میگن شدهمن نگران جونمم که همین الان یه ...

یعنی اگه الان کسی بخواد بخره مفت میخرن؟جون خودم به درک تو این بی پولی همون بهتر که بمیرم

چی بگم دلم خونه ماتازه میخواستیم خونه بخریم میترسم بخریم سرمایمونددود شه

ببین اگه بخوای این فکرا رو بکنی اصن نباید کاری کنی

ااان تهران هم در معرض یه زلزله بزرگه میگن اگه گسلش فعال بشه کل شهر میره زیر خاک.

با اینحال هنوزم گرونترین شهر ایرانه و زندگی توش در جریانه و مردم خرید و فروش میکنن

الهی به امید خودت...