2777
2789

ما یه ویلا خریدیم با تمام وسایلش البته صاحبخونه گفت یک سال بیشتر استفاده نشدن....

مبل تخت تلویزیون وسایل آشپزخونه همچی داره ولی من دلم یجوریه میخوام تخت و مبلارو کلا بندازم بره

یا اینکه بدم بشورن و روکش عوض کنم فقط؟

شوهرم میگه خودت انتخاب کردی خودت میدونی...

چیکار کنم؟

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

تو این تورم چرا باید اثاث رو عوض کنی؟ 

لوازم خانگی خیلیییی گرون شدن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه اضافه اس اگه واقعا تمیز روکش بگیر پارچه های خوب بدوز 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

به نظر من روکش عوض کردنم نمیخواد 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

می‌خواین توش زندگی کنید یا مواقع تفریح می‌رید اونجا؟

اگر برای زندگی کردنه وسعتون میرسه ترجیحا بخرید

اگر برای تفریح سالی مثلا نهایتا دوسه بار می‌رید نه فعلا نیاز نیست یه چندوقت دیگه تونستید بخرید 

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

بنظرم روکش عوض کن

هزینشم زیاد نمیشه درسته...

روکش تختم عوض میکنن؟

مبلاش چرمه مبل چرم چه رنگی مده؟

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

اگه پولشو داری اونا رو ببخش ب نیازمند عوضش کن خیرشو ببینی گل

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
تو این تورم چرا باید اثاث رو عوض کنی؟ لوازم خانگی خیلیییی گرون شدن

فدای سرم قیمتش😅

دلم یجوریه اخه

اول اینکه مبارکت باشه 

منم خالم از نو گرفت الان پشیمونه ،باغ تا بهش عادت کنی یکم طول میکشه بعد کم کم کم کم بخر و عوض کن ولی اگه میبینی مبل چیمیش خوبه اوکیه ،چون باغه دیگه خونه نیست که روش حساس بشی از طرفی هرکاری کنی اونجا زود به زود کثیف میشه چون پر گرد و خاکه هرچقدرم بگی خونش تمیزه بازم تونجا باغه

جدید بخرقدیمیا رو رد کن بره

از یه طرف دلم میسوزه نو ان کلا یکسالم اشتفاده نشدن کی هر روز میره ویلا اخه.

از یه طرف میگم نکنه یکی یکاری کرده روشون🤢🤮