raha7723 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 40 عنوان سلام بچها بیاین از مراقبت عمل بینی بهم بگین لطفا 29 بازدید | 5 پست من بینیم رو دو هفته ست عمل کردمالان میرم سرکار ولی کارم طوری که باید سرمو خم کنم حالا نه برای تایم طولانی شاید برای چند لحظه بعد با گوشی که کار میکنم سرم بالاست ولی نگاهم پایینهمن خیلی حساسم و میترسم بنظرتون اتفاقی نمیفته 1404/06/25 | 10:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شبهای،روشن عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 1525 نه عزیزم اتفاقی نمیفتهفقط چون سرت زیاد پایین هست ورم بینیت دیر کم میشه و شاید سردرد هم بگیری وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
raha7723 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 40 نه عزیزم اتفاقی نمیفتهفقط چون سرت زیاد پایین هست ورم بینیت دیر کم میشه و شاید سردرد هم بگیری آخه میگن باعث افتادگی نوک بینی میشه
شبهای،روشن عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 1525 آخه میگن باعث افتادگی نوک بینی میشه چسب داری دیگه نگران نباشسعی کن باقی زمانها زیاد سرت پایین نباشه وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...