شوهرم یه شیطان واقعیه اینو ب عنوان دل پر و توهین نمیگم شوهرم هیچ دینی نداره ب هیچی اعتقاد نداره جز پول با وجود نحسش ب روز سیاه افتادم روزگار سیاه
خانوادم در گیر مشکلات خودشونن اصلا نمیتونم اصلااا روشون حساب کنم هزار بار دوماه دوماه قهر رفتم و باز امد فریب داد پدرمو منو مقصر جلوه داد مظلوم نمایی کرد برم گردوند حتی ۳ ماهه شورا حل اختلاف پرونده دارم نمیاد دیگه میخوام بزنم خودمو بکشم من جایی ندارم برم ک مهریمو اجرا بزارم خفش کنم بمیره بیاد طلاقمو بده واقفا خدا میبینه دارم با یه ابلیس چ زحری میکشم چرا سزای اینو نمیده هر دو دنیام جهنم شده خدا چرا منو دوست نداره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بیشتر ادما از ابم شیطانا دارن شوهرمن هروفعه الکی کتک میزنه لعد میگه تموم شد نمیزنمت دفعه بعدی بعدتر میزنه
هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن