2777
2789
عنوان

مدام بختک

83 بازدید | 9 پست

بچه ها مامانم مدام تجربه بختک رو داره کسی دور و اطراف شما اینطور بوده؟سردرد های شدیدی هم داره

به‌قول‌شاملو:ما‌شکیبا‌بودیم!و‌این‌است‌آن‌کلامی که‌ما‌را‌به‌تمامی،وصف‌می‌تواند‌کرد..."

زمانی ک افسردگی داشتم مداوم اینجوری بودم 

حالم ک بهتر شد تجربه فلج خوابمم کمتر شد

الانم هرچندوقت یبار پیش میاد ولی عادت کردم بهش 

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکرت درگیره؟

یا اختلال خواب داری؟

معمولا من اینطوری باشم دچار فلج خواب میشم

‌                ‌𝗌𝗍𝖺𝗒 𝗆︎𝗂𝗇︎𝖾            ‌                                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2234690

مامانم دوساله از شدت سردرد زندگی نداره

یک هفته بیمارستان تهران بستری بود که تحت نظر دکتر باشه که تشخیص بدن ولی هنوز هم علتش مشخص نشده

به‌قول‌شاملو:ما‌شکیبا‌بودیم!و‌این‌است‌آن‌کلامی که‌ما‌را‌به‌تمامی،وصف‌می‌تواند‌کرد..."
زمانی ک افسردگی داشتم مداوم اینجوری بودم حالم ک بهتر شد تجربه فلج خوابمم کمتر شدالانم هرچندوقت یبار ...

اخه افسردگی نداره حتی با وجود حال بدش هم از زندگیش راضیه و خوشحاله خداروشکر 

یعنی اصلا علائم افسردگی رو نداره و نشون نمیده

اخه افسردگی نداره حتی با وجود حال بدش هم از زندگیش راضیه و خوشحاله خداروشکر یعنی اصلا علائم افسردگی ...

فشار عصبی و فشار روحی

درگیری های ذهنی 

اینا هم باعثش میشه

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍