2821
2789

کنکور دادی؟ 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بر اساس سابقه تحصیلی انتخاب رشته کردی ؟

آخر لیست دوتا رشته از دانشگاه پیام نور زدم برام پیامک نیومده الان نمیدونم باید تایید کنم یا نه

آدمی باید در کنار کسی پیرشود نه به سبب کسی

آخر لیست دوتا رشته از دانشگاه پیام نور زدم برام پیامک نیومده الان نمیدونم باید تایید کنم یا نه

اگه با سوابق انتخاب رشته پیام نور کردی اره باید معدل تایید میکردی 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

کنکور دادی؟

تاپیک شما رو دیدم بیشتر نگران شدم 

شما کنکور دادین؟ 

از سازمان سنجش براتون پیام اومده بود ک تایید کنید معدل رو؟

اگه با سوابق انتخاب رشته پیام نور کردی اره باید معدل تایید میکردی

آخه برام پیامی نیومده بود

الان تایید کنم مشکل داره؟ ولی انتخاب رشته رو انجام دادم

تاپیک شما رو دیدم بیشتر نگران شدم شما کنکور دادین؟ از سازمان سنجش براتون پیام اومده بود ک تایید کنید ...

نه من کنکور نداده بودم 

با سوابق پیا م نور. انتخاب رشته کردم متاسفانه تایید معدل....... 

نه من کنکور نداده بودم با سوابق پیا م نور. انتخاب رشته کردم متاسفانه تایید معدل.......

آها من کنکور دادم بعد برا انتخاب رشته روزانه هم مجاز شدم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز