2777
2789

دیروز دکتر رفتم داروهامو‌تازه شروع کردم ولی گفت طول می‌کشه تا بیقراریت آروم بشه چون افسردگیت خیلی حاده ما اینجور کیسارو بستری میکنیم الان راهی هست یکم آروم شم دارم جون میدم متاسفانه هیچ کسو ندارم باهاش حرف بزنم این حس بی کسی واین مشکل بزرگی که برام پیش اومده داره منو از پا در میاره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم🫂داروهاتو ادامه بدی حتما بهتر میشی و با یه دید متفاوتی دنیا رو میبینی. فقط باید یه تایمی رو تح ...

از بچگی شرایط زندگی سختی داشتم با تولد فرزند دوم اوج گرفت دیگه دیدم نمیتونم تحمل کنم مغزم به معنای واقعی نمیکشه فکر خودکشی و اضطراب و به مرده متحرک فقط بخاطر پسرم که اونم داره از بین میره سرپا موندم دکتر گفت این 4ماه به شدت افت کردی 

عزیزم بیا صحبت کن 

من خودم ۱۶ سالمه

صبحا استرس دارم 

وقتی میخوام برم بیرون بی قراری و اضطراب دارم

از استرس گاهی گلاب به روت بالا میارم

یا نفسم میگیره

نمیدونمم از چیه

میگن شاید از بلوغه

قوی🤍💫

بیا صحبت کن

خیلی زیاده از بچگی شرایط سختی داشتم مادرم بی محبت بود کتکمون میزد پسر دوست داشت به سن نوجوانی رسیدیم حتی اون موقع هم کتک تحقیر که من خسته شدم دیگه نمیتونم براتون لباس و وسایل بهداشتی بخرم البته نمی‌خرید دوره میگشت دنبال شوهر که مارو از سر خودش باز کنه حتی کسی که زن طلاق داده بود یا سندروم داون بود داستانش طولانیه

عزیزم بیا صحبت کن من خودم ۱۶ سالمهصبحا استرس دارم وقتی میخوام برم بیرون بی قراری و اضطراب دارماز است ...

دقیقا صبح با تهوع شدید بیدار شدم دلم آشوبه انگار دنیا برام به آخر رسیده هیچکسو ندارم همسرم اصلا درک نمیکنه 6صبح می‌کنه بیرون و موقع استراحتش هم با خانواده وقت میگذرونه آخر شب میاد خونه 

دقیقا صبح با تهوع شدید بیدار شدم دلم آشوبه انگار دنیا برام به آخر رسیده هیچکسو ندارم همسرم اصلا درک ...

متاسفم

توی این دوران ادم به یه همدم احتیاج داره

من خودم خانوادم خیلی خوبنا ولی انرژی منفی زیاد میدن

اکثر اوقات درباره یه چیزی غر میزنن

باعث میشن حالم بدتر شه

ولی بیخیالشون بیا خودمون به خودمون انرژی های مثبت بدیم

به نقاط قوت زندگیمون نگاه کنیم

قوی🤍💫

منم از بچگی خیلی کتک زدن

کتک می‌زد فحشای رکیک میداد حتی بعضی وقتا لباسامو تو تنم پاره میکرد بی دلیل مثلا چرا با پدرت حرف میزنی یا پدرتون با من خوب نیست دق دلیلشو‌ سر شما خالی میکنم