دیروز دکتر رفتم داروهاموتازه شروع کردم ولی گفت طول میکشه تا بیقراریت آروم بشه چون افسردگیت خیلی حاده ما اینجور کیسارو بستری میکنیم الان راهی هست یکم آروم شم دارم جون میدم متاسفانه هیچ کسو ندارم باهاش حرف بزنم این حس بی کسی واین مشکل بزرگی که برام پیش اومده داره منو از پا در میاره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم🫂داروهاتو ادامه بدی حتما بهتر میشی و با یه دید متفاوتی دنیا رو میبینی. فقط باید یه تایمی رو تح ...
از بچگی شرایط زندگی سختی داشتم با تولد فرزند دوم اوج گرفت دیگه دیدم نمیتونم تحمل کنم مغزم به معنای واقعی نمیکشه فکر خودکشی و اضطراب و به مرده متحرک فقط بخاطر پسرم که اونم داره از بین میره سرپا موندم دکتر گفت این 4ماه به شدت افت کردی
خیلی زیاده از بچگی شرایط سختی داشتم مادرم بی محبت بود کتکمون میزد پسر دوست داشت به سن نوجوانی رسیدیم حتی اون موقع هم کتک تحقیر که من خسته شدم دیگه نمیتونم براتون لباس و وسایل بهداشتی بخرم البته نمیخرید دوره میگشت دنبال شوهر که مارو از سر خودش باز کنه حتی کسی که زن طلاق داده بود یا سندروم داون بود داستانش طولانیه
عزیزم بیا صحبت کن من خودم ۱۶ سالمهصبحا استرس دارم وقتی میخوام برم بیرون بی قراری و اضطراب دارماز است ...
دقیقا صبح با تهوع شدید بیدار شدم دلم آشوبه انگار دنیا برام به آخر رسیده هیچکسو ندارم همسرم اصلا درک نمیکنه 6صبح میکنه بیرون و موقع استراحتش هم با خانواده وقت میگذرونه آخر شب میاد خونه
کتک میزد فحشای رکیک میداد حتی بعضی وقتا لباسامو تو تنم پاره میکرد بی دلیل مثلا چرا با پدرت حرف میزنی یا پدرتون با من خوب نیست دق دلیلشو سر شما خالی میکنم