۶ سال ازدواج کردیم تو این ۶ سال چیزی کم نذاشتم براش از لحاظ خورد و خوراک گشت و گذار یه ماشین دارم دنا که زیر پای خانممه
خودم با سرویس میرم میام حقوقم خوبه ماهی ۳۵ تومن میگیرم هرچی خواسته براش فراهم کردم ولی یه سال خیلی عوض شده همش تو پیج اینستاگرام لباسهای عجیب غریب میگیره بینیشو عمل کرده گفتم عیب نداره حتماً دنبال زیبایی اما واقعاً تغییر کرده یه زن هست شیما کاتوزیان همش اونو میبینه الگوبرداری میکنه خودشو با خانمهایی که توی خارج از کشور زندگی میکنند مقایسه میکنه
هرچی براش میخرم ناشکری میکنه قبلنا یه دونه کادو براش میگرفتم شکر میکرد دستت درد نکنه میگفت الان خیلی تغییر کرده کلاً خیلی سرد شده بد شده باهام
یه خواهر زن دارم جدا شده بهش ترحم میکردم میگفتم عیب نداره میومد خونمون میرفت
با خواهرزنم میرفتن آرایشگاه خانومم کار رنگ مو انجام میداد با همدیگه کار میکردن
یه پسر ۴ ساله داریم انداخته سر من الان رفته
دیروز رفتم دنبالش میگم برگرد میگه نباید حق طلاق بهم بدی حق حضانتو حق تصنیف اموالو بهم بدی تا من راضی بشم برگردم
میگم آخه چی شده ما که یه بحث سادهام الان نداشتیم آخرین دعوامون یه ماه پیش بود اونم سر یه غذای چرت و پرت
بود
چون که میره آرایشگاه دیگه من بهش نمیگم بیا آشپزی کن میگم خسته میشه یا مثلاً وقتی پریود میشه خودم کارا رو میکنم
حالا پاشو کرده توی کفش که الا و بلا برنمیگردم
شما همتون خانومید شما جای خواهر من من چیکار کنم نمیخوام طلاقش بدم زندگیمو دوست دارم