2777
2789

من چندروزه سرمای بدی خورده بودم دیروزیکم بهترشدمو امروز شروع کردم ب انجام کارای خونه..یهو‌سرشب هنو شام نخورده بودم دستوپام لرزید حالت ضعف قندمو گرفتم صدبود.بعد کلی چیزمیزخوردن تا صدو‌پنجاه اومد بالا..الان بازضعف کردم قندوگرفتم صده..این افت قنده؟؟یا ضعف بخاطر سرماخوردگیمه؟؟

احساس میکنم افت فشار گرفتی بدنت یخ زده؟

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدنم سرد نیست..یعنی میگین همون لحظه که دستوپام لرزید فشارم افتاده بوده؟؟اخه بعدش پاهام جون مداشت

اره احتمالش بالا هست 

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

قندت نرمال بوده چون میگی اون لحظه ۱۰۰بوده فشارت اومده پایین  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بخداراضیم ب افت فشاررر...از افت قند میترسم

نه نترس قندت نبوده افت فشار بوده

بخداتاپیکامو ببینی متوجه میشی ی مدته چقد رو دور مریض شدنم

تخم مرغ بشکن برای خودت چشمت کردن. برو بیرون در حد یه رژ لب خریدن یه چیز کوچولو خریدن واسه خودت چیز میز بخر . شیره انگور تو آب حل کن بخور قلم گوسفند بگیر باهاش نخود آب درست کن جون بگیری