2777
2789
عنوان

درماتیت کف سر و پوست روانی ام کرده

261 بازدید | 36 پست

چرا بدن من هر چی مریضی و مشکل ارثی بوده جذب کرده ریزش ارثی ک دیگه بدتر درمانم نداره شامپو ضد شوره کتوکونازول و.. هیچ تاثیری نداره دلم میخواد بمیرم راحت شم از این بدبختی

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۳

خب تو این سن یکم فعاله هنوز، نگران نباش حتما خوب میشی عزیزم، چندتا دکتربرو تا درمان های مختلف رو تجربه کنی.

لوسیون ترکیبی بتامتازون و کلوتریمازول هم خوبه.

این بیماری فکرکنم خودایمنی هست، با درمان های کورتونی خوب میشه و بعد باید درمان های ملایم تر همیشه رعایت بشه. سن بره بالا هم بهتر میشی.

کجای پوستت هست؟ صوزت؟

عین من

تا ۲۶ سالگی  شوره یا همین درماتیت سر و ابرو روانیم کرده بود. حتی بعد از حموم پاهامم کلا پوسته پوسته میشد

الان دو سالیه به مرور کم شده و در حد ۳۰ درصد این موقع ها سرم شوره داره ، بیشتر یه قسمتی از جلوی سرمه و وسط.

وقتایی که استرسی میشم اینم بیشتر میشه

ابروهات اگه شوره میزنه پماد مگاکورت بزن میره(البته نه هر روز) تا یه مدت راحت میشی.

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

خب تو این سن یکم فعاله هنوز، نگران نباش حتما خوب میشی عزیزم، چندتا دکتربرو تا درمان های مختلف رو تجر ...

مادرم پدرم سنشون بالاست هنوزم دارن کلی دکتر رفتم محلول ساختنی یا شامپو ضد شوره میده هیچ تاثیری نداره، قبلا کف سر و پشت گوش بود چن ساله بینی و ابروم درگیر کرده زانو هام هم سفیدک میزنه

عین منتا ۲۶ سالگی شوره یا همین درماتیت سر و ابرو روانیم کرده بود. حتی بعد از حموم پاهامم کلا پوسته ...

ابرو هام کمتره خیلی مشخص نیست کنار بینی و کف سرم خیلی مشخص از زندگیم سیر شدم همش باید دنبال ی گرفتاری باشم اون دنیا هم باز عذاب بکشم نمیدونم چرا این دنیا عادلانه نیست

مادرم پدرم سنشون بالاست هنوزم دارن کلی دکتر رفتم محلول ساختنی یا شامپو ضد شوره میده هیچ تاثیری نداره ...

تحمل کن سنت بره بالا بهتر میشه.

منم همینجور بودم، یه مدت پشت گوشام بود هی با ناخن میکندم (عادت کرده بودم دستم توی سرم بود) باز فردا میدیدم کلی پوسته دیگه هست😐

اطراف بینیم پوسته پوسته🤦🏻‍♀️ابروها

وای یادم میاد حالم بد میشه، اونقدر درگیرشون بودم که حالت تهوع میگرفتم .

متاسفانه هنوزم یه قسمتی از جلوی موهام هست، یه مدته برای افزایش وزن یه دارو میخورم که کورتون داره باعث شده پوست سرم تمیز و صاف بشه😅

تحمل کن سنت بره بالا بهتر میشه.منم همینجور بودم، یه مدت پشت گوشام بود هی با ناخن میکندم (عادت کرده ب ...

منم همش دستم تو موهامه اینقدر عصبی میشم ک چنگ میزنم کلا کچل کنم راحت بشم کلاه‌گیس بزارم این زندگی دیگه بدرد نمیخوره 

تحمل کن سنت بره بالا بهتر میشه.منم همینجور بودم، یه مدت پشت گوشام بود هی با ناخن میکندم (عادت کرده ب ...

شما گین اپ میخوری ؟ اونم در طولانی مدت پوکی استخوان میاره منم میخواستم بخورم اطرافیان پا درد گرفتن بیخیال شدم 

شما گین اپ میخوری ؟ اونم در طولانی مدت پوکی استخوان میاره منم میخواستم بخورم اطرافیان پا درد گرفتن ب ...

بله

من خودمم یه ماه خوردم تپش قلب گرفته بودم و حس میگردم گاهی استخونم درد میگیره ولش کردم.

ولی چون صورتم خیییلی لاغر و بد شده و یه ماه دیگه باید جایی برم ، گفتم دوباره بخورم تا صورتم پر بشه .

مرتب نمیخورم

توی اینترنت خوندم روغن آرگان قاتل پسوریازیسه. ولی خب پول ندارم برم روغن تراپی بعد بگم اینو هم بزنن کف سرم.

شاید تاثیر داشته باشه