2777
2789
عنوان

کسی اطلاع داره چی شده ؟

525 بازدید | 35 پست

دخترا کایمهر چشه من نتونستم بخونم تاپیکشو و دیر رسیدم ترکیده بود و الان غصه شو دارم میخورم اخه عنوان تاپیکس زده بود جدایی برای بار دوم

تنها رمز آرامش اينه كه؛ مهم نیست دیگران چی میگن...😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعریف نکرد چی شده. ولی دیشب انگار یه اتفاقی افتاده بود و همسرش حرفای بدی زده بود و ایشون کارشون به اورژانس رسیده بود و....

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.

😔 امیدوارم تصمیم درستو بگیره وقتی ادم روح خودش در عذاب باشه هیچوقت جدایی بد نیس

پر کشیدنت قلبمو آتیش زد من تا ابد عزادارتم  همه وجود من🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/2295896

تعریف نکرد چی شده. ولی یشب انگار یه اتفاقی افتاده بود و همسرش حرفای بدی زده بود و ایشون کارشون به او ...

ای وای چرا اخه گناه داره😟😟😟

من اوایلشو خوندم نمیدونم دوبار ازدواح کرده برا بار دوم میخواد طلاق بگیره چون شوهرش ب قول نی نی سایتی ها از خط قرمز رد کرده حالا میگه تو جامعه بده یعتی و....

حالشـــون کــه ازت بهـــتر باشـه میــگن: بیخیال درست میشه             ♀☜ⓕⓞⓚⓞⓛⓘ☞ ♂♬
😔 امیدوارم تصمیم درستو بگیره وقتی ادم روح خودش در عذاب باشه هیچوقت جدایی بد نیس

ای بابا کیوان که خوب بود چی شد یهو😔

ای وای چرا اخه گناه داره😟😟😟

فقط گفت جریان خیانت نیست ولی کمی از اون نداره.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.
کامل تعریف نکرد فقط یکم درد دل کرد  خدا به دلش ارامش بده چقد ناراحتش شدم خدا میدونه😔😔

من همین که عنوانو خوندم اصلا دلم.گرفت براش