2777
2789
عنوان

پسرا در این حد عوضین پیاماشو ببینید شات📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1316 بازدید | 64 پست
خوشحالم که ذاتشو شناختیاجازه نده بیشتر بهت اسیب بزنه مردا واقعا موجودات نفرت انگیزی ان

تصمیم گرفتم دیگ هیچوقت عشقو تجربه نکنم و هیچکیو جدی نگیرم والا تنهایی شرف داره ب وقت گذروندن با این عوضیا

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچها اپلود شدن یا نه؟؟؟؟

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

نه نشده

چقد طول میکشه حدودا؟؟

تصمیم گرفتم دیگ هیچوقت عشقو تجربه نکنم و هیچکیو جدی نگیرم والا تنهایی شرف داره ب وقت گذروندن با این ...

یه صحنه ای که دیدم همیشه تو ذهنم مونده 

از رو پل رد میشدم،یه دختر و پسری همدیگه رو بغل کرده بودن،دختره گریه میکرد ،تو بغل هم بودن صورت پسره رو نمیدید دختره ،من از اون سمتی که رد میشدم صورت پسره رو میدیدم که چه لبخند شیطانی میزنه 

حالم بد شد از اون لبخند 

و دلم سوخت بخاطر عشق و سادگی دختره

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
نی نی یارو تگ کن بگو تایید کنه

میشه خودت تگ کنی

من وارد نیستم 

یه صحنه ای که دیدم همیشه تو ذهنم مونده از رو پل رد میشدم،یه دختر و پسری همدیگه رو بغل کرده بودن،دختر ...

چ خوب ک گفتی نفرتمو چن برابر کردی😀ادم عاقل اونیه ک هیچوقت دل نبنده

@niniyar‍ 

عزیزم یساعته چنتا شات گذاشتم هنوز اپلود نشدن

لطفا تایید کنید👌