2777
2789
عنوان

پسرا در این حد عوضین پیاماشو ببینید شات📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1316 بازدید | 64 پست
منم بلایک

صفحه ۳ اپ شد

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیومده که

صفحه ۳ اپ شد

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

اون سفیدها تویی حالا اونا چیه نوشتی ناناس من یعنی چی

سفیدا رو اون نوشته

واقعا براش متاسفم قطعا پای یکی دیگه درمیونه اخه چطور میتوننن

جدی؟

اه اه حالم بهم خورد چقدر منفور بوده برو نماز شکر بخون آشغال خودش رفت توی سطل زباله

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

اه اه حالم بهم خورد چقدر منفور بوده برو نماز شکر بخون آشغال خودش رفت توی سطل زباله

اینم شانس منه ک هرچی عتیقه اس سر راه من سبز میشه

اینم شانس منه ک هرچی عتیقه اس سر راه من سبز میشه

نه عزیزم فقط شما نیستی

متاسفانه خیلی از دخترای پاک و خوب اینجوری میشن

تاپیک آخر منم ببینی متوجه میشی امشب داغون شدم بخاطر یه پسر اسکل

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

هعیییی😑چقدر ادم میتونه عوضی باشه

پسرا کلا همینن...امثال شیما و انیا حق دارن انقد از پسرا بدشون میاد و گارد میگیرن نسبت بهشون

آشغالایی ان ک فقط لب و دهنن

در عمل در حد صفررررررررر

اره تجربه ثابت کرده

این از نظر قیافه و ظاهر و قد و هیکل و شغل عالیه

خودم ک گاهی وقتا میرفتم مغازش میدیدم دخترا چجور نگاش میکنن ولی فک نمیکردم اینجوری باشه ک باهاشون حرف بزنه

با یدختره کلی حرف زده از صفحه اخر عکس فرستاده که گفته عزیزم ببخشید ناراحت نشی دوس دختر دارم

شات واسه من فرستاده ک ببین من خیانت نمیکنم

😑😑😑😑