2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

191 بازدید | 23 پست

من دارم فیلم دانلود میکنم چون تلویزیون  هیچی نداره مامان بابام زیاد گیر میدن حداقل مشغول بشن😂

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواب بودم شوهرم از سرکار اومد میدونه ساندویچ خیلی دوس دارم صدام کرد گفت ساندویچ گرفتم برات جاتون خالی نشستم خوردم دیکه خوابم پرید بچه کوچیک دارم تا میخوابه منم از خستگی بعدش میخوابم 

خدایا پناهم باش
خواب بودم شوهرم از سرکار اومد میدونه ساندویچ خیلی دوس دارم صدام کرد گفت ساندویچ گرفتم برات جاتون خال ...

ای جان نوش

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

من دوتا فصل ونزدی رو دان کرده بودم دیدم شون..

چهار پنج تا سینمایی هم دان کردم ساعت دو ونزدی تموم شد خواستم فیلم سینمایی ببینم گفتم دو دقیقه بیام اینجا دیگه موندی شدم از اون موقع😁

ساعت پنج باید برم جایی اجباری نیست ولی قول دادم

گفتم بخوابم پا نمیشم

بشدت هم خوابم میاد 😕

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

خواب بودم شوهرم از سرکار اومد میدونه ساندویچ خیلی دوس دارم صدام کرد گفت ساندویچ گرفتم برات جاتون خال ...

نوش جونت گلم 

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️