عزیزم هرکس یه عقیده و نظری داره..نظر شما محترم و بر اساس اعتقاد خودتون درست..منم نظر و عقیده خودم رو ...
قطعا من هم قبول دارم عزیزم
منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️
ببین گلم منم خیلیا رو دیدم که هرچقدر مقربن به درگاه الهی با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم میکنن ولی پای ایمانشون هستن..من فقط حرفم اینه انسان با سختی کشیدن نیس که میتونه مقرب باشه با خوشبختی هم میتونه مقرب باشه اتفاقا تو خوشبختیه که چطور خودشو بخدا نشون بده و انقدر خودشو غرق دنیا نکنه که خدا از یادش بره که در اینصورت قطعا اعمالش کنترل نمیشه ولی اگه در خوشبخت بودن بتونه خودشو حفظ کنه و ایمان خالص به خدا داشته باشه این انسان مقربتره بنظر ه من چون خدا وسط خوشی ها فراموش نشده و وقتی خدا فراموش نشه انسان ، انسان میمونه
ببین گلم منم خیلیا رو دیدم که هرچقدر مقربن به درگاه الهی با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم میکنن ولی پا ...
قبول دارم گلم کاملا قبول دارم و حرفی هم برای گفتن ندارم ما چیزی جز بنده نیستیم چیزهای زیادی پشت پرده هست
منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️
پشت پرده بله فقط خدا عالمه..براتون بهترینو از خدای بزرگ میخوام چون بعنوان یه انسان و بنده حقتونه..در ...
همچنین عزیزم❤️