2777
2789
درسته همش درسته ولی انسان با جام بلا ثابت می‌کنه واقعا مقرب شده یا نه واقعا خدا رو میخواد یا مردم رو

عزیزم هرکس یه عقیده و نظری داره..نظر شما محترم و بر اساس اعتقاد خودتون درست..منم نظر و عقیده خودم رو گفتم 

اینایی که گفتید اکثرا حق ما نسبت به مردمه شاید من نسبت به اینا خیلی خوب باشم شاید آزار نرسیدم شاید د ...

خدا چیزی و‌مختص خودش نمیخواد اگه بخواد با شاه چه فرقی داره؟؟ 

چرا فکر میکنید خدا یه چیز جداگونه ای به اسم خدا هست؟؟ تو وجود هرکدوم از ما وحود داره، خدا یه نماد هست از راه هدایت 

انقدر زندگیو سخت نگیرید

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هرکس یه عقیده و نظری داره..نظر شما محترم و بر اساس اعتقاد خودتون درست..منم نظر و عقیده خودم رو ...

قطعا من هم قبول دارم عزیزم

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

قطعا من هم قبول دارم عزیزم

ببین گلم منم خیلیا رو دیدم که هرچقدر مقربن به درگاه الهی با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم میکنن ولی پای ایمانشون هستن..من فقط حرفم اینه انسان با سختی کشیدن نیس که میتونه مقرب باشه با خوشبختی هم میتونه مقرب باشه اتفاقا تو خوشبختیه که چطور خودشو بخدا نشون بده و انقدر خودشو غرق دنیا نکنه که خدا از یادش بره که در اینصورت قطعا اعمالش کنترل نمیشه ولی اگه در خوشبخت بودن بتونه خودشو حفظ کنه و ایمان خالص به خدا داشته باشه این انسان مقربتره بنظر ه من چون خدا وسط خوشی ها فراموش نشده و وقتی خدا فراموش نشه انسان ، انسان میمونه

ببین گلم منم خیلیا رو دیدم که هرچقدر مقربن به درگاه الهی با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم میکنن ولی پا ...

قبول دارم گلم کاملا قبول دارم و حرفی هم برای گفتن ندارم ما چیزی جز بنده نیستیم چیزهای زیادی پشت پرده هست

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

قبول دارم گلم کاملا قبول دارم و حرفی هم برای گفتن ندارم ما چیزی جز بنده نیستیم چیزهای زیادی پشت پرده ...

پشت پرده بله فقط خدا عالمه..براتون بهترینو از خدای بزرگ میخوام چون بعنوان یه انسان و بنده حقتونه..در پناه خدا و خوش باشید

پشت پرده بله فقط خدا عالمه..براتون بهترینو از خدای بزرگ میخوام چون بعنوان یه انسان و بنده حقتونه..در ...

همچنین عزیزم❤️

خدا چیزی و‌مختص خودش نمیخواد اگه بخواد با شاه چه فرقی داره؟؟ چرا فکر میکنید خدا یه چیز جداگونه ای به ...

عزیز جان خدا نمیخواد همون نماز و روزه ای هم که میگه انجام بدید بازم به خاطر خودمونه 

عزیز جان خدا نمیخواد همون نماز و روزه ای هم که میگه انجام بدید بازم به خاطر خودمونه

پس چی میگی که حق اونو بجا نیوزدم؟؟

پس چی میگی که حق اونو بجا نیوزدم؟؟

عزیز جان چیزی که شما ازش دم میزنی انسانیت اینکه دل نشکونیم دست بگیریم از روی انسانیت از نظر من مقرب بودن و نزدیک به خدا فقط این نیست

عزیز جان چیزی که شما ازش دم میزنی انسانیت اینکه دل نشکونیم دست بگیریم از روی انسانیت از نظر من مقرب ...

اگه تقرب به خدا غیر از انسانیت ه چه چیز دیگه ای هست؟؟