2777
2789
عنوان

همه مادرا همینجورن آیا به نظرتون

122 بازدید | 9 پست

مامان من اعتقاد داره تا وقتی ازدواج نکردم باید حواسش بهم باشه وقتی ازدواج کردم بارها میگه برو به سوی خودت اگه بمیرمم مهم نیس براش 

همیشه اینو شنیدم که گفته اگه ازدواج کردی برو دیگ به سوی خودت دیگ ن مامان داری و ن بابا خودت با مشکلاتت دست و پنجه نرم کن هیچ ربطی به ما نداره هر اتفاقی برات بیوفته هر چی بشه مسئولیتش پا خودته و دیگ ما کاری بهت نداریم 

سمت ما نیا 

حتی یکی از فامیلامون خیلی درگیر اینه برا دامادش مثلا خونه پیدا کنه اجاره کنن هواشونو داره با صاحب خونه ها حرف میزنه اون آقا 

به خاطر دخترش مامانم هزار بار گفته ولشون کن بذار برن به سوی خودشون به تو چه 

ناراحت میشم واقعا🥲🥲🥲🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والا 

باهاش حرف بزن بگو که نیازمند بودن تو به حمایت و قوت قلب دادن خانواده ربطی به مجرد یا متاهل بودن نداره. 

من یک حرفی خواهرانه میزنم من خودم قبل عقدم اصلا با پدرم رفیق در حد عالی اما بعد ازدواج اونقدر با مامانم رابطه ام قوی تر شد و بیشتر به کمک اش نیاز داشتم نگو 

خب همچین خانواده های فقط پرده بکارته دختر براشون مهمه که مثلا فقط تو رو سالم تحویل شوهر بدیم. بفهمننن ما با ابرویمممممم و مدالو گردنمون بندازن بعد که زنش شدی اصلا بمیرررر مهم نیست 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

اتفاقا از این مادرا بترس، خودم یکیو دارم، آنقدر که کنترل گره، تا قبل از اینکه با کسی برای ازدواج اوکی شم، می‌گفت هر غلطی خواستی بکنی، تو خونه شوهرت، الان که میخوام شوهر کنم، شمشیرو از رو بسته و علنا نمیزاره.