2777
2789
عنوان

با نامزدم سر حلقه دعوامون شد

190 بازدید | 6 پست

من دختر پرتوقعی نبودم هیچوقت و هر وقت گفت ندارم، درکش کردم.

دو سال دوست بودیم و دانشجو بود. بعدش رفت سرکار و ۵ ماه پیش نامزدی کردیم ولی هیییچی نداشت و منم اصلا سخت نگرفتم. قرار شد یه جشن عقد درست حسابی چند ماه دیگه بگیره به جبران این روزا.

من همیشه میگفتم دلم میخواد یه خواستگاری دوتایی داشته باشیم، سورپرایزی!

میگفت اره منم دوس دارم اینو و نباید به دلمون بمونه.

اوایلش تو دانشجویی که میگفت هنوز پول ندارم حلقه بخرم گفتم اوکی

بعدش که سرکار رفت و پول هم داشت بازم توجهی نکرد به این مسئله.

الان من خشم دارم نسبت به اون به خاطر اینکه من به هیچ جاش نبودم.

بعدش خشم دارم از خودم که چرا پسری رو راه دادم خونه که حتی پول حلقه نداره (پول داره و جایی سرمایه گذاری کرده)

خیلی عصبانیم

خیلی غمگینم

و آروم هم نمیشم

نمیدونم چه غلطی کنم

بهش گفتم به هیچ عنوان دیگه نمیخوام خواستگاری دوتایی درکار باشه. میگه فرصت جبران بده بهم ولی حس میکنم دیگه حتی دوسش ندارم که بخوام بهش فرصت بدم. چرا؟

چون به چیزی که برام خیلی مهم بوده، بی توجهی کرده.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حق داری منم شرایطم مثل شما بود سعیذکن خشم اتویه جوری کنترل کنی ومهارش کنی واسه مابه طلاق ختم شد شوهرم رفت سرکار ودرامدپیذاکردخونواده اش تیغش میزدن وبعدچاه منوکندن ومنم رفته بودم سرویس بدل خریدم توعقدبه خونواده ام گفتم شوهرم خریده اونموقع دانشجوبودوهیچی نداشت وخونواده اش یه قرون بهش ندادن باورت میشه تاچندماه بعدعقدپول بلیط اتوبوس نداشت بیادمنوببینه الان دوباره برگشتیم بهم بعضی وقتا بعدده سال هنوزاتیش میگیرم ولی خوب دوستش دارم

گاهی انسانم آرزوست