2777
2789
عنوان

با نامزدم سر حلقه دعوامون شد

187 بازدید | 6 پست

من دختر پرتوقعی نبودم هیچوقت و هر وقت گفت ندارم، درکش کردم.

دو سال دوست بودیم و دانشجو بود. بعدش رفت سرکار و ۵ ماه پیش نامزدی کردیم ولی هیییچی نداشت و منم اصلا سخت نگرفتم. قرار شد یه جشن عقد درست حسابی چند ماه دیگه بگیره به جبران این روزا.

من همیشه میگفتم دلم میخواد یه خواستگاری دوتایی داشته باشیم، سورپرایزی!

میگفت اره منم دوس دارم اینو و نباید به دلمون بمونه.

اوایلش تو دانشجویی که میگفت هنوز پول ندارم حلقه بخرم گفتم اوکی

بعدش که سرکار رفت و پول هم داشت بازم توجهی نکرد به این مسئله.

الان من خشم دارم نسبت به اون به خاطر اینکه من به هیچ جاش نبودم.

بعدش خشم دارم از خودم که چرا پسری رو راه دادم خونه که حتی پول حلقه نداره (پول داره و جایی سرمایه گذاری کرده)

خیلی عصبانیم

خیلی غمگینم

و آروم هم نمیشم

نمیدونم چه غلطی کنم

بهش گفتم به هیچ عنوان دیگه نمیخوام خواستگاری دوتایی درکار باشه. میگه فرصت جبران بده بهم ولی حس میکنم دیگه حتی دوسش ندارم که بخوام بهش فرصت بدم. چرا؟

چون به چیزی که برام خیلی مهم بوده، بی توجهی کرده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری منم شرایطم مثل شما بود سعیذکن خشم اتویه جوری کنترل کنی ومهارش کنی واسه مابه طلاق ختم شد شوهرم رفت سرکار ودرامدپیذاکردخونواده اش تیغش میزدن وبعدچاه منوکندن ومنم رفته بودم سرویس بدل خریدم توعقدبه خونواده ام گفتم شوهرم خریده اونموقع دانشجوبودوهیچی نداشت وخونواده اش یه قرون بهش ندادن باورت میشه تاچندماه بعدعقدپول بلیط اتوبوس نداشت بیادمنوببینه الان دوباره برگشتیم بهم بعضی وقتا بعدده سال هنوزاتیش میگیرم ولی خوب دوستش دارم

گاهی انسانم آرزوست