2777
2789

سنت کمه راه داری 

خوانوادتم نگرانتن دشمنت نیستن تورو از تو کوچه ک نیاوردن 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما حق انتخاب در این مورد نداریم . ما باید زندگی کنیم و اعمال صالح جمع کنیم برای زندگی جاودان اون دنی ...

حق انتخاب نداریم اوکی ولی کی انتخاب کرد ما بیایم دنیا؟؟پدر مادرمون. اونا خواستن و ما رو آوردن باید هم تا جایی که میتونن حمایت کنن

حق انتخاب نداریم اوکی ولی کی انتخاب کرد ما بیایم دنیا؟؟پدر مادرمون. اونا خواستن و ما رو آوردن باید ه ...

ما به خواست خدا دنیا اومدیم حتی اگه پدرمادر می خواستن خدا نمی خواست نمیومدیم . و اینکه از خدا کمک بخواه ان شاالله دستتو بگیره . پدر و مادر وسیله ان . خدا حفظشون کنه برات 

تو چه شرایط سختی هستی که تو این فکر افتادی عزیزم، حتما خیلی برای تو سخت و دردآوره، درک میکنم، اما اما به خودت نگاه کن و به خودت فرصت بده، زندگی برای باختن نیست برای بردنه، لطفا ادامه بده و قوی باش 

تو چه شرایط سختی هستی که تو این فکر افتادی عزیزم، حتما خیلی برای تو سخت و دردآوره، درک میکنم، اما ام ...

دیگه انقد تلاش کردم و سگدو زدم که سر شدم💔دیگه نای ادامه دادن ندارم استرس آینده و کنکور هم که بدتر میکنه 

نمیمیری خیالت راحت فقط ناقص میشی میوفتی گوشه خونه یه درصد فکر کن زندگیت بعد ها بشه همونی که میخوای ا ...

دیگه انقدر واسه اون چیزا تلاش کردم خصوصا تو این چند سال و بهشون نرسیدم که باورم شده دیگه بهش نمیرسم

مگه اونا به من فگ میکنن که من به اونا فک کنم؟؟💔

عزیزم خوب گوش کن، تو یه مسیرو رو در نظر بگیر که تا الان پر از چاله چوله وسختی بوده، ولی به قول خودت تو براش تلاش، کردی، بقیه مسیر رو ازش خبر نداری، مطمئن باش، این یه مقطعه که رد میکنی، فردای بهتری پیش، روته، انسان به امید زندس، به خودت امید بده ففط خودت 

مگه اونا به من فگ میکنن که من به اونا فک کنم؟؟💔

مبدونم شاید اونا اونی که ت ازشون انتظار داری نیستن و نبودن

اما اینم بدون ما حق انتخاب خیلی چیزا رو نداشتیم

بنظر من مرگ ینی ضعف

مگ ت ضعیفی؟

یا قدرتشو نداری ک بخوای بمیری!؟

تنت سالم نیست؟

عقل نداری؟

مشکل خاصی داری ک نتونی ب اونی ک میخوای برسی؟

ببین همه اینا هست 

اما چیزی هست ب اسم تلاش ب اسم خواستن

ب اسم باور

تلاش سخته 

بخوا ،خواستن سخته برات ،باور کن ک میتونی و میرسی 

این سه تا معجزه میکنن برات

《کمتر اهمیت بده ، بهتر زندگی کن》🫰🩷                               لینک لاغری روبیکا.      https://rubika.ir/joing/IHHAGGHE0QHJMPOOFHYVEWXBTMCVKKDX