2777
2789
عنوان

بنظرتون این زنه مشکوک تبود

813 بازدید | 70 پست

بچها شوهر من چندماهی هست کافی‌نت زده اونجا یه خانمی رو استخدام کرد گفت من بابا و داداشش و میشناختم اینم دنبال کار بوده رفته اموزش دیده اوردمش سرکار ولی این خانم هیییچی بلد نبود هیییچی حتی کپی ساده شوهرم میگرفت.... تا یه مدت دیگه یه پسری اورد و پسره تمام کارا رو انجام میداد و به این خانمم کم و بیش یاد داد

من چندباری رفتم مغازشون و دیدم تو حرف زدن عشوه میاد گفتم بعضیا مدل حرف زدنشونه بیخیال حساس نباشم

تا یه مدت دقت کردم دیدم وقت و بی‌وقت به شوهرم زنگ میزنه اول میگه اقای فلانی کجایی بعد حرفش و میزنه من هیچی نمیگفتم تا شوهرم رفت کربلا این خانم زنگ زد ب من گفت که میخواستم احوالپرسی کنم و اینا یکم حرف زد گفت میگم از شوهرت هم خبر داری؟ گقتم چطور گقت من هرررچی زنگ میزنم بهش جواب منو نمیده نگرانم میخواستم حساب کتاب هم بهش بدم گفتم عزیرم بامن تماس گرفت میگم بهش

ادامه پست بعد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلاصه شوهرم برگشت بهش گفتم گفت میخواسته بگه این پسره که اوردی هیزه من اذیت میشم بیرونش کن!!!

منم گفتم اصلا پسر بدی نیست گفت نه و اینا خلاصه پسره رو بیرون کرد

اهان به منم گفت من متاهلم و بچه دارم شوهرمم کارمند دانشگاهه ولی یکی از دوستان نزدیکمون گفت این مطلقه‌اس و بچش هم پیش باباشه نزدیک 6 ساله خودش ترجیح داده بچش و نبینه

خلاصه شوهرم برگشت بهش گفتم گفت میخواسته بگه این پسره که اوردی هیزه من اذیت میشم بیرونش کن!!!منم گفتم ...

ببین شک نکن که این خانوم همون چیزیه که تو ذهنته همونه شککک نکن بندازش بیرون زنیکه کثیفو دیدم که میگم تهمت الکی هم نمیزنم دیدم دیدم دیدم

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

تا اینجا شوهرت بی خبر بوده چون اگه چیزی بود رفتن مسافرت می‌گفت به دختره زنگ نزن خب ادامه اش 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم