2777
2789

دارد دل من صد غم و غمخوار ندارد 

این کودک بیمار پرستار ندارد .....🥀🖤

من عاشق شعرم.....

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فصل سرد

در آستانه پیری

و در آغاز فصلی سرد

باز باید نوش

برای آن چشمان سبز

برای لبی که می‌خندد

و قلبی که هنوز می‌تپد

در این شب برفی

از پشت پنجره اتاقم

به پرده دریا بغض خسته

که بهترین نماد دلتنگیش

باران است فکر می‌کنم

چیزی لای انگشتم می‌سوزد

و من صبورانه تو را فریاد می‌زنم

قرمه سبزیمرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارمهواداران کویش را ،چو جان خویشتن دارنم

می کشیم از قدح لاله شرابی موهوم

چشم بد دور که بی مطرب و می مدهوشیم

خانم هستم 

دل زنده هرگز نگردد هلاکتن زنده دل گر بمیرد، چه باک

کس به چشمم در نمی آید که گویم مثل اوست

خود به چشم عاشقان صورت نبندد مثل دوست....

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

فصل سرددر آستانه پیریو در آغاز فصلی سردباز باید نوشبرای آن چشمان سبزبرای لبی که می‌خنددو قلبی که هنو ...

محرم این هوش جز بی هوش نیست

مر زبان را مشتری جز گوش نیست

خانم هستم 

تو قد بینی و مجنون جلوه ی نازتو چشم و او نگاه ناوک انداز

زنده دل ها میشوند از عشق مست....

مرده دل می عشق را آرد به دست؟ ....

زنده دل ها میشوند از عشق مست....مرده دل می عشق را آرد به دست؟ ....

می ( کی ) اشتباه تایپی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز