2777
2789
اره 🥲

اصلا لیفت و مرتب نکرده ابروتو 

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
اره خودم آرایش کردم

خب اولا کرم و سنگین تر بزن بعد رو سایه هم کار کن پررنگتر کن گل‌بهی قهوه ای عکس تو نت ببین رنگ دستت میاد واس مژه اگر بلد نیستی برو آرایشگاه برات بزاره بعد بیا خونه خودت آرایش کن نگو عروسیه بگو میخوام برم بیرون برام مژه بزار نمیتونم.بعد رژگونه خیلی ناز میکنه.رژ شارپ تر انتخاب کن خط چشم هم میتونی چسب بزنی اگه قرینه نمیتونی دراری.ژل ابرو هم ی خوب بخر ابرو تو چهره خیلی تاثیر داره حتی ارایش روزانه.چون آرایش حرفه ای نمیتونی هنوز بزنی خط چشم داخل و گوشه چشم نکش کار سختیه خراب میشه از دم چشم گربه ای پهن تر بکشی قشنگتر میشه تا بیای تا اون ته نا میزون بشه

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باش مرسی

قربونت عزیزم

اومد لایکم کن پاکش کنم

وای عزیزم چقد نازییی گودوگودوووو❤️❤️❤️❤️

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨