ولی دارم مثلا خواستم دخترونه باشه اره قرینم نشده تازه
بدجور تو دلم نشستی
چن سالته
پسر بودم میگرفتمت
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش تمام شد،خراب شد تصویرش...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مثلا آرایش دخترونه داریم که سایه رنگ نود داره رژ گونه مژه رژ لب شارپ و زنده تر لوند تر کنه دیگه اینو که خودتم میتونستی حتی انگار ژل ابرو هم نزده
#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰♀️🤵♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨👩👧👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰♀️🤵♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨👩👧👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
نه وزگیر و خالی میزنن روش چیزی نمیزنن یچیز سبک سرت کن که اینجور شاخ شاخی نشه.خودت کردی؟ی عکس نشون بده قبلش طرف بدونه تا چ حد میخوای عروسی دیگه دخترونه نکن اسموکی بزن