2777
2789
اتفاقا تبریزیا گلیر میگن نمیدونم اینو از کجاتون در آوردین

عزیزم مودب باش 

از کجاتون چیه 

شوهر دخترعموم تبریزیه اون دائما از ج استفاده میکنه تنها من نمیگم 

یه سر به پستای کاربرا تو همین تاپیک کن

عزیزم حالا که چشمای خوشگلت خورد به امضام دعا کن برای شوهرم کارخوب جور بشه شدیداو عمیقا به دعات محتاجم❤️🌹🙏

عزیزم مودب باش از کجاتون چیه شوهر دخترعموم تبریزیه اون دائما از ج استفاده میکنه تنها من نمیگم یه سر ...

والا بی ادبی نکردم، من خودم تبریزیم تا حالا ندیدم کسی بیجا از ج استفاده کنه

شوهر دختر عموتونو نمیدونم دیگه

تودنیایی گیر کردیم که هفت میلیارد آدم و چهارده میلیارد چهره وجود داره...🙃🙃🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا تبریزیا گلیر میگن نمیدونم اینو از کجاتون در آوردین

دقیقا تو تبریز اصلا ج مرسوم نیست معمولا گ گفته میشه مثلا مراغه و عجبشیر اینا میگن ججه ! که همون به لهجه ما تبریزی ها میشه گئجه 

چون اینا نه تبریزی دیدن نه تبریز رفتن

عزیزم مودب باش از کجاتون چیه شوهر دخترعموم تبریزیه اون دائما از ج استفاده میکنه تنها من نمیگم یه سر ...

خب راست میگه دیگه !

من تبریزی ام همچین چیزی تو تبریز وجود نداره مگه اینکه طرف اهل تبریز نباشه و خب از شهرستان های دیگه اومده باشه تبریز 

ج در لهجه تبریزی استفاده نمیشه برای سمت مراغه و عجبشیر اینا هست 

در تبریز میگن یوخوم گلیر 

شوهر دختر عمتون احتمالا تبریزی نیست

دقیقا تو تبریز اصلا ج مرسوم نیست معمولا گ گفته میشه مثلا مراغه و عجبشیر اینا میگن ججه ! که همون به ل ...

میدونید دور از حضور الان هر ننه قمری از دهات میاد میگه تبریزی ام به خدا اینطوری شده آبروی تبریزیا رو هم بردن، اون روز تو اینستا یکی از پیجای افشاگری چند تا از بلاگرا که از اطراف تبریز اومدن گند زدن به اسم تبریز رو گذاشته بود گفته بود مثل اینکه توتبریز ازدواج تو۱۰ سالگی افتخاره😐

الانم این جا واقعا آدم افسوس میخوره

تودنیایی گیر کردیم که هفت میلیارد آدم و چهارده میلیارد چهره وجود داره...🙃🙃🙃
میدونید دور از حضور الان هر ننه قمری از دهات میاد میگه تبریزی ام به خدا اینطوری شده آبروی تبریزیا رو ...

فک کنم دیدم اره یه کاربری ام اینجا تاپیک زده بود باهاش بحثم شد به همه میگفت تبریزی ام بعد یادم بود یه جا نوشته بود شوهرم برای کار میره تبریز ما خودمون شهر کوچیک زندگی میکنیم اسمش برفی سابق هست