2777
2789
عنوان

چشم بچم توروخدا بیاید خواهش میکنم

140 بازدید | 26 پست

بچع خواهرم با عصای چرخ عصایی بچگونه ها هست زده تو چشم بچه یک سالونیمم..بعد الان سفیدی چشمش چندتا لکه قرمز افتاده دیدم بچه از نفس افتاد اولش و شدید گریه کرد بعد چشمشو دیدم ایتطور شده فهمیدم زده به چشمش...حالا چندتا لک سرخ کوچیک به کنار سفیدی چشمشه...باید ببرمش الان چشم پزشکی؟چی بزنم به چشم بجم اشک مصنوعی یا پماد تتراسایکلین چشمی؟چیکار کنم تورو به ابوالفضل کمکم کنید😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن اورژانس بیمارستان کودکان 

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

استرس نداشته  باش اول از همه آروم باش هیچی نیست

قبلا چشم یکی از بچه های اقوام ما ناخن باباش خورده بود چشمش خون میومد ولی رفت دکتر گفت چیزی نیست دارو داد

هر چیزی خودسر نریز

فقط اگ میتونی ببر دکتر ک عفونت نکنه همین

....

نترس بابا تا داخل مردمک و عنبیه چیزی نخوزه هیچی نمیشهببر دکتر همین الانشیر مادر یا شیر انسان دو قطره ...

مرکز شهر نیسیم باید ببرم بیمارستان...خب من نمیدونم خورده تواون عنبیع اخه اونجام بخوره سفیدی چشم خونی میشه

نترس بابا تا داخل مردمک و عنبیه چیزی نخوزه هیچی نمیشهببر دکتر همین الانشیر مادر یا شیر انسان دو قطره ...

وا این حرفا چیه شیر کمی اسیدی هست ثانین باکتری داره اگ  خونی شده ممکنه عفونت کنه لطفا نسخه ننویسید

....

اگه قرنیه آسیب ببینه آنقدر جیغ میزنه که نگو چشمشم از درد باز نمیشه چیزی نیست

خیلی شدید اولین بار گریه کرد و نفسش رفت الهی بمیرم..بعد چشمشو دیدم الان بازه چشمش و آرومه..یعنی مشکلی نیس

وا این حرفا چیه شیر کمی اسیدی هست ثانین باکتری داره اگ خونی شده ممکنه عفونت کنه لطفا نسخه ننویسید

دیدم ک میگم دیگه

اینجا هرکی چشمش اسیب میبینه شیر ادم میریزن سریع خوب میشه