2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم چنتا روزه قضا دارم خیلی دلم میخواد میتونستم بگیرم ولی فعلا چون تو اقدام بارداری هستم معلق موندم 

روزت قبول درگاه حق 

گناه کردیم نه نعمت هایش را گرفت نه رسوایمان کرد اگر بندگی اش را میکردیم چه می‌کرد 🧡🩵

وای منم چنتا روزه قضا دارم خیلی دلم میخواد میتونستم بگیرم ولی فعلا چون تو اقدام بارداری هستم معلق مو ...

اشکال نداره یک‌روز که بگیر بابا چیزی نمیشه تازه بچه بیاد بدتر میشه نمیتونی بگیری ها

اقدام هم یا میشه یا خدا نکرده نمیشه دیگ

پس بگیر اجرت با امام‌زمان عج

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

وای منم روزه قضا خیلی دارم. نمیدونم کی بگیرم

خب بیا باهم فردا بگیریم حداقل میدونی یک روز رو گرفتی دیگه  و یک روز کم میشه

اجرت با امام زمان عج و پنج تن آل عبا و شهدای کربلا

هیچی همین الان قصد کردم روزه بگیرم تاپیکت رو ببینماحتمالا نیمرویی چیزی بخورم عزیزم

بآشه گلم شاید قسمته

ما هم غذا نداشتیم همینطوری گرسنه ام شد زفتم یخچال دیدم برنج هست با یکم خورشت فک‌کنم برادرم آورده

هیچی همین الان قصد کردم روزه بگیرم تاپیکت رو ببینماحتمالا نیمرویی چیزی بخورم عزیزم

عزیزم تخم مرغ آب‌پز کن یا سیب زمینی آب‌پز یا املت

اشکال نداره یک‌روز که بگیر بابا چیزی نمیشه تازه بچه بیاد بدتر میشه نمیتونی بگیری هااقدام هم یا میشه ...

نه آخه من چون این مدت رژیم میگرفتم که وزن کم کنم بخاطر همین معده م کلا ریخته به هم یه روز تا ظهر روزه بودم رسما داشتم غش میکردم انقد که بی‌حال بودمو معده م اذیتم کرد 

دیگه گفتم یکم بگذره تا معده ام به تغذیه الانم عادت کنه بعد خدا بخواد میگیرم 

دیگه این ماه هم میخواستم بگیرم که مشکوک به بارداریم امروز آزمایش دادم تا چند روز دیگه که جوابش بیاد باید صبر کنم 

اگه روزه گرفتی فردا افطار برامون دعا کن برا همه خانمایی که خیلی وقته چشم به راهن بچه ن 😢😢😢😢

گناه کردیم نه نعمت هایش را گرفت نه رسوایمان کرد اگر بندگی اش را میکردیم چه می‌کرد 🧡🩵

نه آخه من چون این مدت رژیم میگرفتم که وزن کم کنم بخاطر همین معده م کلا ریخته به هم یه روز تا ظهر روز ...

من‌ زنداداش بعد ۱۸ سال طبیعی باردار شد

همه دکترا جواب کرده بودن

از ائمه و حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها گرفتیم

امام حسین حصرت عباس

امام‌رضا علیه السلام ک مادرم پیاده مشهد رفت از نیشابور

۴۰ روز زیارت عاشورا با صدلعن و صد سلام هدیه ب حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها مادر امام زمان عج کردیم

کل قرآن هدیه ب حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها مادر امام زمان عج کردن

شماره کربلا ۱۶۴۰

شماره حرم امام رضا علیه السلام ۰۵۱۴۸۸۸۸

برای تعجیل فرج‌امام زمان عج دعا کنین‌ک با فرج ایشان‌همه دردها تمام‌میشه