2777
2789

خواهش میکنم درکم کنید خودم میدونم خیلی اشتباه کردم

۷سال دوست بودیم سراینکه کاملا اتفاقی به پیج فیک من دختر فامیلشونو ک قبلا کراش این اقاهم بود توی اینستا پیشنهادی اورد دعوامون شد و بلاکش کردم کلی پیام فحش و توهینو حرف زشت داد به خانوادم توهین کرد از حجب و حیا منو قیافمم هیچی نذاشت بعدم گفت من نگیرمت باید ی پسر سن بالا بگیردت...بهم گف هیچوقت دوست نداشتم واسه تفریحم باهات بودم تو باید خرج خوردو خوراکو ماشینو خونه و عروسیمو میدادی تا میگرفتمت دیگه دورو بر منو عشقم نیا...درسته بلاکش کردم و کات کردم اما واقعا زورم میاد پسری ک انقد از من سطح پایین تر بود جوری ک هرکی باهام میدیدش ابروم میرفتو به اینجا رسوندم

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه مشابه داشتم درکت میکنم

چقد طول کشید بااین قضیه کنار بیاد .چندسال باهم بودین

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

فدا ی تار موت این سطح پایینا بعصیاشون هیچ گوهی نیستن خود برتر ببینن فداسرت زودتر گمشد

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

حسابی حرصش در اومده دیگه اون حرفای بیخودو زده که تو رو عصبانیت کنه ‌همه ی حرفاش مزخرفه خودشم میدونه فقط خواسته حرصشو خالی کنه همچین مردایی واقعا منزجرکننده ان

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

خ بهتر کات کردی همون سن بالا باشعور بهتر گاو بی شعوریسیفونو بکش پشتش🤣

فک کن به من میگه تو لیاقت پسرمهندس وخانواده اصیلو نداری حالا شپش تو جیبش نداره خانوادشم صب تاشب توی دادگاهن

چقد طول کشید بااین قضیه کنار بیاد .چندسال باهم بودین

۵ سال باهم بودیم دقیقا همین حرفارو بهم زد

ازین ناراحتم من بهترین روزامو ب پای اون موندم ولی اون به روزای خوبش رسید گذاشت رف