2777
2789
عنوان

همسرم یه جور مسخره ای باهام برخورد کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2511 بازدید | 91 پست
سلام عزیزم خوبی ؟نمیدونم چی بگم به اون پسر لعنتی نه تنها به اون به همه ادمای مریض و روانی و بیمار و ...

سلام عزیزم

ممنونم

نمیدونم

ببین من همیشه بدم میومد از مشهد رفتن

چون کلا سخته یه کم

باید وسیله ببری

بعدشم آدم تا میاد عادت کنه دوباره باید برگرده

بعد ببین چقد رو مخم بوده این جریانا که الان از ذوق فردا که دارم میرم بیدار نشستم😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزمممنونمنمیدونمببین من همیشه بدم میومد از مشهد رفتنچون کلا سخته یه کمباید وسیله ببریبعدشم آد ...

منم گاهی سفر میکنم به یه شهری در نزدیکی مشهد تقریبا 

حس منم همینطوره 😂😂😂

وقتی اونجا هم هستم دلم شهرم و خونه م رو میخواد 

با اینکه بد هم نمیگذره. ولی همسرت عاشقشه 😂😂😂زادگاه و وطنشه .فکر کنم از تهران بیشتر دوستش داره نه؟!

سلام عزیزمممنونمنمیدونمببین من همیشه بدم میومد از مشهد رفتنچون کلا سخته یه کمباید وسیله ببریبعدشم آد ...

خدا روشکر داری میری 

به خودت حس منفی نده 

و سعی کن وقتی برگشتید کارهایی که اذیتت میکنن رو باهمسرت انجام بدی 

ازش همراهی بخواه .ریموت کاره و بیشتر میتونه کمک کنه .

چند وقت احساس امنیت و حمایت شدن بکنی حله

به نظرم باید به خودت زمان بدی ،گذر زمان ،دفاع کردنت ،دکتری قبول شدنت تو یه جای دیگه و حکم گرفتن اون ...

نمیدونم

کلا یه جوری شدم

شایدم واقعا باید با تراپیست حرف بزنم

آخه اونجام که گف برو خرید کن نزدیک دانشگاه اون یاروئه

نمیدونم چرا خوشم نمیاد برم جاهایی که بوی اون مرتیکه میاد

والا راستش کار داشت،این چن روزم شهر مامانش بود

مشهد نبود

منم حوصله نداشتم

دیگه بلیت گرفتم واسه امروز صبح

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

نمیدونمکلا یه جوری شدمشایدم واقعا باید با تراپیست حرف بزنمآخه اونجام که گف برو خرید کن نزدیک دانشگاه ...

طبیعیه وقتی امکان دارع اون آقا از اونجا گذر کنن با توجه با اینکه چجور جونوری هستن دلت نخواد بری 

ایشون چون تو درگیری بهش فائق شده کوچیک میبینتش 😂قضیه واسه یه خانم کاملا متفاوت و حتی برعکسه 

اینکه خیلی زیاد بترسی غیر طبیعیه 

اما این رفتار طبیعیه.

تهرانه و مراکز خریدش 😅

چرا نمیری جای دیگه ؟

منم گاهی سفر میکنم به یه شهری در نزدیکی مشهد تقریبا حس منم همینطوره 😂😂😂وقتی اونجا هم هستم دلم شهر ...

اووو چه جورم

با کله میره

ولش کنی فقط مشد🤌😐

نمیدونمکلا یه جوری شدمشایدم واقعا باید با تراپیست حرف بزنمآخه اونجام که گف برو خرید کن نزدیک دانشگاه ...

حرف زدن با تراپیست هم که مشکلی نداره 

میتونه کمک کننده هم باشه .اگر مایلی و میدونی لازمه امتحانش کن 

همسرتم با این بهانه ببر تراپی بخاطر بعضی خشونت هاش 

چون بالاخره یکی از مشکلات شماست ،هرچند گاهی سر باز میکنه

من بودم میرفتم  

خدا روشکر داری میری به خودت حس منفی نده و سعی کن وقتی برگشتید کارهایی که اذیتت میکنن رو باهمسرت انجا ...

آره

از ذوق خوابم نمیبره😂

خودش باشه اوکیم

تنها اوکی نیستم

نمیدونم شایدم الکی میترسم

کلا حس خوبی ندارم دیگه

آدم بدش میاد اینجور وقتا و همه چی تو ذوقش میخوره

آرهاز ذوق خوابم نمیبره😂خودش باشه اوکیمتنها اوکی نیستمنمیدونم شایدم الکی میترسمکلا حس خوبی ندارم دیگ ...

خب خوبه 

سعی کن با ماجرا کنار بیای و برای خودت بزرگش نکنی 

اینکه همراهی میکنه هم خیلی خوبه 

دیگه مسئله ای نمیمونع

طبیعیه وقتی امکان دارع اون آقا از اونجا گذر کنن با توجه با اینکه چجور جونوری هستن دلت نخواد بری ایشو ...

آره

مردا کلا نمیفهمن این چیزا رو

اینم اصلا متوجه نیس که من عصبی شدم سر این جریان

و طوری عصبی شدم که الان ببخشید عادت ماهانه هم نمیشم

بعد خودش از نظرش قضیه انگار یه سرگرمی بوده براش

والا خودمم دوس داشتم برم جای دیگه،ولی از اون مغازه هه که اونجاس خرید داشت

که خب ناکام موند

حرف زدن با تراپیست هم که مشکلی نداره میتونه کمک کننده هم باشه .اگر مایلی و میدونی لازمه امتحانش کن ه ...

نمیدونم

شاید برم

اون فک نکنم بیاد

حوصلش نمیکشه

چون آخرین بار که تو نامزدی رفتیم دیگه براش جالب نبود

اومد بیرون گف چقد حرف میزنه

گفتم چی گف مگه

گف گیر داده به دوران بچگیم.من چه بدونم بچگیم چه غلطی میکردم.

به خدا دست خودم نیستدارم عقلمو از دست میدماوایلش اصلا این جوری نبودمهرچی میگذره بیشتر دارم استرسی می ...

حق داری،پس به خودت کمک کن تا بدتر ازین نشدی خدای نکرده

تو چه قشنگی😍...