2777
2789
عنوان

میخوام برم دکتر بگم برام راکوتان تجویز کنه🥲این دیگه اخرین راهه

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 50 پست
پیش دکتر پوست میرفتم تو تهران کلیم تعریفشو شنیده بودم یه مدت پوستم بهتر شد بعد تک و توک جوش میزدم بع ...

مشکل همینه فکر میکنم 

ببین برو شوینده بگیر میتونی صابون لدورا بگیری یا یه شوینده ملایم به ماه صورتت رو بشور صبح و شب و بعد نوبت صبح صدا آفتاب بزن پوستت ( دو بار در روز ضد آفتاب ) برون ریزی می‌کنه و هر چی کثیفی رو میندازه بیرون مثل جوش های زیر پوستی بعد دست نزن اصلا چون بعد یه هفته یا ده روز با همین روتین می‌ره بعد که جوشات رفت سه روز بعدش اول صابون بعد آبرسان ( نزنی به ابرو ) بیست دقیقه صبر کن بعدش ضد آفتاب دو نوبت بعد شب پوستت رو بشور اگر خواستی آبرسان بزن اگر نه همون‌طور بخواب اگر خواستی در کنار آبرسان سرم سالیسیک اسید استفاده کن 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

بله هر نوع جوشی رو میبره اما دکتر برای ژیر پوستی ب تنهایی تجویز نمیکنهباید جوشا شدید و زیاد باشنبعد ...

چند ماه مصرف کردید؟

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله هر نوع جوشی رو میبره اما دکتر برای ژیر پوستی ب تنهایی تجویز نمیکنهباید جوشا شدید و زیاد باشنبعد ...

ن من جوش فعال اصلا ندارم. فقط جوشای زیرپوستی ک اصلا بیرون هم نمیان. ینی وقتی روی پوستم دست میکشم متوجهشون میشم یا مثلا وقتی کرم پودر میزنم.

ب نظرتون ب دکتر بگم رواکوتان بده؟؟ارزش داره با توجه ب عوارضش؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
چند سالته

۲۲

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

ن من جوش فعال اصلا ندارم. فقط جوشای زیرپوستی ک اصلا بیرون هم نمیان. ینی وقتی روی پوستم دست میکشم متو ...

ددکتر برا این جوشا راکوتان نمینویسع

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه

ههفت ماههنوز باید ادامه‌بدمبا‌توجه ب وزنتون دکتر‌ تصمیم میگیرن

عه دوست من پوستش داغون بود ولی ۴ ماه خورد 

ددکتر برا این جوشا راکوتان نمینویسع

اگه خودمون بگیم نمینویسه؟ بزار عکس پوستمو بزارم ببین

نه برا‌ جوشایی هس ک ب هیچ‌درمانی جواب ندادنمن ۶‌سال درگیر جوش بودم

منم ۷ ساله جوش میزنم از نوجوونی ولی خب اونقد افتضاح نیست

بسته ب وزنه عزیزم

این پوستمه. هم جوش زیرپوستی دارم هم فعال