2777
2789
آره من دوبارآخریه دوماه پیش توهیجده هفته به علت سندرم داون😔تاالانم کارم همش گریه اس نمیدونم چجوری ف ...

الهی بممیرم برات خیلی بده امیدوارم خدا یه بچه خوشگل سالم بده بهت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینجوری فکرم میکنم بهش دام میمیرم هوف

به بدن خودت و رو ح و روانت ظلم نکن عزیزم این فلسفه که توی این شرایط بد اقتصادی و کشور نباید بچه دار شد مال قبل به وجود اومدن اون بچه است که منطقی وگرنه وقتی اون پای اون موجود وسط باید به حفظ و مراقبت ازش فکر کنی نه نابودیش و اینو بدون با سقط قبل اون بچه خودت نابود میشی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
الهی بممیرم برات خیلی بده امیدوارم خدا یه بچه خوشگل سالم بده بهت

قربونت

توهم اگه بیبی چکت مثبت بود 

به خداتوکل کن ونگه دار چون سقط خیلی خیلی سخته

من که خداخواست وسقطشون کردم داغونم چه برسه به عمدی

همش به خودم میگم نکنه بچه سالم بوده وسقطش کردم

قربونتتوهم اگه بیبی چکت مثبت بود به خداتوکل کن ونگه دار چون سقط خیلی خیلی سختهمن که خداخواست وسقطشون ...

ایشالا که نباشه

بودم که مبارک دلم نمیاد اینکارو انجام بدم افسرده میشم

اسی چرا شرایطشو نداری؟ بچه مگه چندتا داری

هرکی امضام دید دعام کنه.😭

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.