2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا جایی که میدونم با معدل صفر همیشه پیام نور قبول شد.

پیام نور قبولی داره مگه؟

هدف من افزایش آگاهی و شناخت نسبت به خانمهاست تا درک بهتری داشته باشم. می‌توانم دوستی خوب یا دشمنی خطرناک باشم؛ انتخاب با توست.

تا جایی که میدونم با معدل صفر همیشه پیام نور قبول شد.پیام نور قبولی داره مگه؟

آخه من همه رشته ها رو نزدم فقط بیست تا از رشته های خوب انتخاب کردم میترسم اونارو قبول نشم

کاربری دست دو نفره
آخه من همه رشته ها رو نزدم فقط بیست تا از رشته های خوب انتخاب کردم میترسم اونارو قبول نشم

همینکه تو این سایت هشره حشو و تاپیک های نامزد و دوست و شوهر و خیانت و مادرشوهر و ازدواج و .... دنبال دانشگاه و رشته خوب میگردی ارزشمنده، ان شاءالله قبول بشی.

معدل ۱۵ هم خوبه به نظرم، با آرزوی توفیق

هدف من افزایش آگاهی و شناخت نسبت به خانمهاست تا درک بهتری داشته باشم. می‌توانم دوستی خوب یا دشمنی خطرناک باشم؛ انتخاب با توست.

هشره حشو چیه؟😭😭🤣🤣

تو گویش ما وقتی که همه اوضاع قاطی پاتی بشه و خرتوخر باشه و هر کی به هر کی بشه میگیم هشره حشو ایجاد شده 😂