2777
2789

خیلی شنیدم که خانومی میگفته من نمیخواستم ازدواج کنم ولی پدرم منو وادار کرد 

مثلا چیکار میکنن اذیتش میکنن تهدیدش میکنن که مجبور میشه ازدواج کنه ؟ 

بچه ها تورو به اعتقاداتتون قسمتون میدم من با اینکه سن کمی دارم ولی در معرض یه ازدواج نا خواسته با آدمی هستم که نمیتونم یه لحظه اونو تحمل کنم و میدونم که بابام به یه سری دلایل خصوصی و خانوادگی منو مجبور میکنه قبول کنم جوری که کل تبار مطمئن هستن من زن اون میشم چون مطمئن هستن بابام منو وادار میکنه و جز این دلیلی برای اطمینان اونا نیست ، میدونم که اگه یه بار رد کنم ، دو بار رد کنم ، سه بار رد کنم ، بار چهارم و همینطور بیشتر باری در کاره که باید این ازدواجو رد کنم ولی در نهایت دیگه فایده ای نداره و باید قبول کنم 

حالا میخام بدونم چجوری میخوان منو وادار کنن ؟ 

میخوام خودمو آماده کنم . 

یکیو میشناسم کس دیگه رو دوست داشت ولی باباش با کتک و اینچیزا مجبورش کرد با اونی که باباش میگه ازدواج کنه 

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفم واقعاروشای زیادی هست تحت فشارت میذارن کتک میزنن آبروتو میریزن به زور مجبورت میکنن بشینی پای س ...

ممنون عزیز دلم ولی بابام اهل کتک زدن نیست آبرومم نمیبره هرچی فکر میکنم نمیدونم چجوری قراره مجبورم کنه ؟ نکنه طلسمم کنن ؟ 

ممنون عزیز دلم ولی بابام اهل کتک زدن نیست آبرومم نمیبره هرچی فکر میکنم نمیدونم چجوری قراره مجبورم کن ...

ممکنه حتی خانواده ی پسر اینکارو بکنن تو فامیلای ما اینکار خیلی رواج داره دختره هیچوقت راضی نبوده با پسره ازدواج کنه یهو خبر عروسیشون میاد🙂😤

درجستجوی‌عدالت...

شده دعوا کن گریه کن.بگو نمیخوامبگو فردا طلاق بگیرم یا از زندگیم فراری بشم شما پشته منو میگیرید.

گفتم نمیخوام ولی اونا دلیل میخوان هر دلیلی هم مثل همین طلاق و درگیری رو میگم یه چی تحویلم میدن که اون اوکی هست و مشکلی نداره واسه همین باید قبول کنی ولی من بیست بار گفتم نمیخواااام 

ممکنه حتی خانواده ی پسر اینکارو بکنن تو فامیلای ما اینکار خیلی رواج داره دختره هیچوقت راضی نبوده با ...

وایییی یعنی با نوشتن طلسم برای دختره اونو راضی به ازدواج میکنن ؟ 

گفتم نمیخوام ولی اونا دلیل میخوان هر دلیلی هم مثل همین طلاق و درگیری رو میگم یه چی تحویلم میدن که او ...

بگو اقا.باید به دله من بشینه نه شما.اون ادم اوکیه .ولی به دله من نیست.