2777
2789
عنوان

شما هم خیلی به خودتون میرسین

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 42 پست

خیلی روتین لاکچری ندارم... ولی خوب آره دارم.... برای موهام ماسک داخل حموم وماسک بعد حموم... روغن آرگان....برای بدن. لوسیوت وبادی اسپلش.. برای پوستم ضدآفتاب... وشوینده ومرطوب کننده

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

متاسفانه قیمتا نجومی شده دیگه نمیشه به خودمون برسیم لوازم آرایشی بهداشتی خیلی گرون شدند

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم صورتمو با صابون مخصوصم باید بشورم بعد سرم هیالورنیک اسید بزنم ب کل پوستم بعد کرم زیر چشم و بالم لب و تقویت مژه 

موهامم ک نگم خیلی بلنده و رسیدگی بهش واقعا سخته روغن تراپی و سرم و امپولم ویتامین و…

من خیلی به روتین اعتقاد ندارم در واقع مقطعیه تاثیر همیشگی نداره ژنتیک هرچی باشه همونه،اینهمه دختر روستایی که پوستشون مثل بلوره مگه روتین دارن 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
من مخوام برا جلوگیری از موخوره ارگان بزنم خوبه؟

آره... هم برای موخوره... هم برای درخشان کردن مو

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

کار هیچ کدومتون درست نیست استفاده پیش از حد از این وسایل پوستو خراب میکنه. کار اونم ک با ارایش میخوابه درست تیست چکن پوشت نیاز داره ب نفس کشیدن .همین ک ادم صورتشو بشوره. ی وستامینی چیزی هم بزنه و صد افتابش دایم یاشه کفایت میکنه

دگ پیشنهادی نداری؟رفتم ارگان بخرم فروشنده هس گف این سرم خوبه و فلان ولی نخریدم ارگان چ مارکی خوبه

من روغن آرگان 95درصد دارم... به نظرم خوبه... برای رفع موخوره... روبالشتی ساتنی... و شونه چوبی... وهمچنین زدن نوک موها هر ماه 

میشه روتین پوست و مو رو بگی

روتین پوستی رو دکتر پوست میرم و براساس چیزی که بهم گفته انجام میدم. چون جوش داشتم قبلا الان ترمیم کننده و یه کرم ترکیبی می‌زنم به علاوه ضدآفتاب و شوینده و اینا هم که هست.

برای موهامم قرص تقویت کننده مصرف می‌کنم، هرشب رزماری و نعناع اسپری می‌کنم و ماساژ میدم و هفته‌ای دوبار آب برنج میذارم و کارایی که به مو آسیب می‌زنن رو انجام نمیدم. مثل خیس شونه کردن یا حرارت زیاد و اینا