2777
2789
عنوان

به نظرتون چرا خدا به ینفر انقد سختی میده به ینفر انقد خوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 77 پست
منم همینه حتی الانش همیشه یه مشکلی دارم که بدوم دنبال حلش

منم دیگه از غصه خوردن خستم 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

مَنْ كَانَ يُرِيدُ حَرْثَ الْآخِرَةِ نَزِدْ لَهُ فِي حَرْثِهِ ۖ وَمَنْ كَانَ يُرِيدُ حَرْثَ الدُّنْي ...

💔💔💔💔

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید اینجوری باشه که میگیولی اگر داستان منو هم بدونی قطعا اینجوری نمیگی

هر درد و رنجی که توی زندگیت می‌کشی ی معلمه که تو رو قوی تر می‌کنه 

قرار نیست همه یک شکل درد بکشن با تو خبر از زندگی بقیه داشته باشی 

تا روزی که مقایسه کنی خودتو زندگیت همینه پر از کمبود کم کاست اصلا لذتی نمی‌بری 

خدا درد رو میده تا قوی ترت کنه تا تو رو خیلی اوقات بسنجه خیلی اوقات همین درد ها هستن که انسان رو بیشتر به خدا نزدیک میکنن آرامش تو زندگیشون بیشتر میشه 

خدا با بندش دشمنی نداره خدا مهربون تر از چیزیه که ما فکر می‌کنیم 

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

شما باید به وظیفتون عمل کنید ولی نتیجه هرچی شد شما مقصر نیستید تکلیف با شماست ولی نتیجه نه این یعنی ...

ولی آدم به یه چیزی باید دلخوش باشه 

من که همش عذاب وجدان دارم که شاید با این همه ناامیدی اون دنیا هم خوش نباشم

نه انشالله که هستی 

اگه حق الناس گردن آدم نباشه و سختی تو دنیا بکشه و به خاطر خدا صبوری کنه قطعا پاداشش رو اون دنیا میگیره

عدالت اون دنیا معنی میده نه اینجا

بع قول شما اونی که همه چیش جور بوده به احتمال زیاد کمتر گناه کرده تا اونی که همش گرفتار بوده 

امتحانشون یه جور نبوده دیگه معلومه

یا اون بنده خدایی که معلولیت داره معلومه با ادم‌سالم فرق میکنه و اون دنیا اجرش بیشتره 

هر درد و رنجی که توی زندگیت می‌کشی ی معلمه که تو رو قوی تر می‌کنه قرار نیست همه یک شکل درد بکشن با ت ...

کاش صدامو بشنوه بخدا خیلی صداش میکنم ولی عوض یکم آرامش بدتر طوفانی میشم این که حال ادمو بد می‌کنه 

درست میگی واقعا ولی زندگی من خیلی سخته

درست میگی ولی آدم به یه جایی میرسه که اینا براش مهم نیست هر بار نشه آدم دق میکنه خانواده داشتن با خا ...

نه اینجوری نگو 

خدای نکرده زبونم لال خار بره به پای ادم

یا دور از جونت بیماری  سخت بگیره اونوقته که قدر نفس کشیدن ساده شو هم بهتر میفهمه

کلا بیشتر عمر آدمیزاد تو سختی میگذره من تقریبا ۴۰ سالمه 

ناشکری نمیکنم خداروشکر ولی فقط بچگیم خوب بود تا ۱۰ ۱۲ سالگی بعدش همش چالش داشتم تازه دو سه ساله یه خرده آروم شده زندگیم

اونم همش استرس دارم فک میکنم آرامش موقته

کاش صدامو بشنوه بخدا خیلی صداش میکنم ولی عوض یکم آرامش بدتر طوفانی میشم این که حال ادمو بد می‌کنه در ...

کاش نه 

همیشه صداتو می‌شنوه

خسته ای درد داری کسی حق نداره قضاوتت کنه 

اما دلتو با خدا صاف کن هر فکر بدی راجب خدات داری از قبیل همین افکار پاکشون کن از ذهنت به خدا خوب نگاه کن مثبت فکر کن راجبش واقعا تاثیر داره 

شاید فقط نشستی منتظر معجزه ای از سمت خدا شاید همه چی رو در بست سپردی به خدا و هیچ کاری نمیکنی 

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

انگار خوشبختی بدبختی ژنتیکی ادم بدبخت همیشه بدبخت بدشانس خوشبختم خوش شانس یکی میبینی همه خونوادش خوش ...

کلا مفهومی به اسم (شانس) تعریف نشده و غیر علمیه 

البته قطعا یه سری آدما اتفاقای خوبی براشون پیش میاد تصادفی بدون اینکه دخالت داشته‌ باشن 

و آخه خدا خودشم میگه دنیام عدالت نداره دیگه 😂🙂

شاید به بهشت و جهنم باور نداشته باشین ولی تنها باور منطقیه حقیقتش... زندگی بعدی مفهومیه که خارجیا هم میبینن منتها بسته به باورای خودشون اونا یه دین دارن و همونو میبینن ولی هر چی تجربه بعد مرگه هیچکدوم تمام قضیه نیس و خیلی جاها عم شاید دروغه 

خدا هرکیو با چیزی امتحان میکنه هر که بامش بیش برفش بیشتر... اون پولداره پولشو انفاق نکنه باش پز بده حتی یذره باخته تازه نعمتم خدا بهش داده اینجا ازش انتظار بیشتر داره.. اون خوش قيافه به خودش مغرور شه و هی خودنمایی باخته.. آدمی با خانواده خوب توقع شخصیت بیشتری ازش میره یا آدم بااستعداد استعدادش و در راه خوبی باید کسب کنه. اینا فقط مثال بود و خدا خودش میگه تو عالم زر انتخاب کردیم میخوایم با چی امتحان شیم. 

امتحان با چیزای ظاهرا زیباتر سخت تره اتفاقا 

بهترین نعمت آدم وجدانشه🙂

منم دیگه از غصه خوردن خستم

حق داری 

شعار نمیدم خودم تجربه کردم زندگی سختو.. 

واقعا بعضي ادمو اینجا خوشبخت ترن ولی خب مسئله اینجاست ما این وسط به یه مفهومی به اسم خدا معتقدیم و اون میبینه.. 

منتها خیلی سخت امتحان میکنه آدما رو 

چه بسا آدمای خوشبخت به خدا اعتقادی ندارن 

حتی اینکه مثلا انتخاب کنی بری تو کدوم تاپیک یجور انتخاب و امتحانه 

میتونی بری یجا زخم زبون بزنی یا وقت تلف کنی یا به یکی کمک کنی