2777
2789

چه کرم سفید کننده ای میزدین که پوشش بده؟

اگه میخوای منو دعا کنی بگو خدا هرچی میخوای رو به صلاحت کنه و بهت ببخشه 😘اگه میخوای بگی هرچی صلاحته خدا بهت بده برو این نفرینو برای خودت بکن🙂ممنون

یخ بزار میبندش ولی لتی پلاستیک بپیچ ارد برنجو سدر بزن

امتحان کردین یخو؟

اردبرنج و سدر چجوری بزنم خواهرم؟

اگه میخوای منو دعا کنی بگو خدا هرچی میخوای رو به صلاحت کنه و بهت ببخشه 😘اگه میخوای بگی هرچی صلاحته خدا بهت بده برو این نفرینو برای خودت بکن🙂ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امتحان کردین یخو؟اردبرنج و سدر چجوری بزنم خواهرم؟

ارد برنجو سدر و با گلاب قاطی میکنی اندازه صورتت میزنی  اره من گوجه هم زدم درجا میبنده منافذو یه قاچ گوجه ۵ دقیقه بکش رو صورتت همت ی ماسک هارو رو پوست تمیز بزن

ارد برنجو سدر و با گلاب قاطی میکنی اندازه صورتت میزنی اره من گوجه هم زدم درجا میبنده منافذو یه قاچ ...

مرسی عزیزم😘

موقع آرایش چی؟ بلدی چیکار کنم که پیدا نباشه؟

مرسی عزیزم😘موقع آرایش چی؟ بلدی چیکار کنم که پیدا نباشه؟

اره قبلش یخ بزار بجای کرم شیمیایی از عسل قبل ارتیش استفاده کن یه مرطوب کننده ی قویییی عه و ابرسانم هست ۲۰ دقیقه بزار صورتت هر روز هرچی لک و جوش و... داشته بتشی میبره هر روز بزار

اره قبلش یخ بزار بجای کرم شیمیایی از عسل قبل ارتیش استفاده کن یه مرطوب کننده ی قویییی عه و ابرسانم ه ...

مرسی عزیزم از راهنماییت😘😘😘لطف کردی