2777
2789

من میرفتم ۶ ۷ جلسه رفتم امروز بابام فهمید دیگه نذاشت برم گفت دیگه حق نداری بری مگه روانی ای و..... کلی غر

ازون موقع دارم زار میزنم فقط

تراپیستم تنها کسی که درکم میکرد و بهم حق میداد قربونش بشم:)

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من دارم میرم، اگه صد درصد به حرفش گوش بدی که عالیه، ولی دروغ چرا من گاهی بخاطر وابستگی هام نتونستم درست رفتار کنم، باید بری پیش تراپیست معروف و البته صبور باشی، تراپی پیتزا نیست تو یه جلسه درست بشه، یهو میبینی بعد یکسال نجاتت داده

اگه میتونی دزدکی برو، منم یکساله میرم کسی تو خونه خبر نداره

من خودم احمقم. امروز دیدم دم دره فک نمیکردم گیر بده کجابودی

اومدم تو.

کاشکی وایستادم بره تو بعد بیام

اگه نمیفهمید میشد ادامه بدم

نمیدونی چه قیامتی کرد.. اگه بفهمه بازم برم خونمو میریزه

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

بله من دارم میرم، اگه صد درصد به حرفش گوش بدی که عالیه، ولی دروغ چرا من گاهی بخاطر وابستگی هام نتونس ...

اخه من دو جلسه رفتم فقط من حرف زدم بعد صداش جوریه انگار ادا در میاره اصلا نمیتونم ارتباط بگیرم

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

من خودم احمقم. امروز دیدم دم دره فک نمیکردم گیر بده کجابودیاومدم تو.کاشکی وایستادم بره تو بعد بیاماگ ...

به دکترت زنگ بزن، بعضیاشون شرایط تلفنی هم دارن، یا مثلا به اسم تایم باشگاه یا کلاس کمک درسی برو

به دکترت زنگ بزن، بعضیاشون شرایط تلفنی هم دارن، یا مثلا به اسم تایم باشگاه یا کلاس کمک درسی برو

بخدا دارم خفه میشم 

فک نکنم بشه برم

خیلی بد شد

مقصر خودمم 

عزیز عوضش کنید من خودم تا حالا شاید 3_۴نفر بیشتر تغییر دادم تا بالاخره با یکی ارتباط گرفتم

آخه از کجا پیدا کنم. من این تلفنی بود

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖