حنابانوووو مدیر استارتر عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 6500 عنوان جوج😋 79 بازدید | 4 پست طرز تهیه جوجه کباب خوش طعم میخوام اخر هفته مهمون دارم ... دوست جونیا هر چی بلدین رو کنین 🤗 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 1404/06/24 | 21:10 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریمعععععععععع عضویت: 1403/07/08 تعداد پست: 90 سلام گلممن جوجه رو با ماست و سس مایونز و تفاله ی لیمو (ابلیمو نمیزنم که جوجه خشک بشه) و پیاز و زعفران دم کرده ی غلیظ و نمک و خیییلی کم فلفل سیاه مزه دار میکنم حسابی نرم و آبدار و خوشمزه میشه😋
ommetaligh عضویت: 1403/12/03 تعداد پست: 562 من سس مایونز و خردل و آب پیاز و سیر فراوون آویشن زردچوبه فلفل سیاه آب غوره یا لیمو تازه میزنم یه شب بمونه بعد که سیخ زدم نمک میزنم کباب میکنم در آخر هم زعفرون و کره آب شده رو میریزم روشون
حنابانوووو مدیر استارتر عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 6500 سلام گلممن جوجه رو با ماست و سس مایونز و تفاله ی لیمو (ابلیمو نمیزنم که جوجه خشک بشه) و پیاز و زعفرا ... سلام عزیزم ممنونم محبت کردی با تفاله امتحان میکنم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
حنابانوووو مدیر استارتر عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 6500 من سس مایونز و خردل و آب پیاز و سیر فراوون آویشن زردچوبه فلفل سیاه آب غوره یا لیمو تازه میزنم یه شب ... ممنونم بانو لطف کردی اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم