2789
عنوان

گند زدن تو صورت

94 بازدید | 6 پست

من امروز رفتم برای ویزیت عمل بینی علی رغم مخالفت نامزد و خانوادم ،  به منشی دکتر گفتم اومدم برای ویزیت گفت ویزیت بعد عمل دیگه؟گفتم نه برای قبل عمل رفتم تو دکتر گفت انتظار معجزه نباید از بینیت داسته باشی چون مشکل خاصی نداره که تغییر بده صورتتو ، از اتاق هم اومدم بیرون یه نفر پرسید دماغت چقدر خوب و کوچولوعه اینجا عمل کردی؟یکی هم پرسید دماغت به صورتت خیلی میاد حالا من موندم برم عمل کنم یا نه؟ دماغم نه انحراف داره نه قوز نه مشکل تنفسی دارم صرفا بخاطر اینکه فکر عمل مثل خوره افتاده تو جونم میخوام عمل کنم!

منم از عمل بینیم اصلا راضی نیستم☹😭

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مسدونی همین داروی بیهوشی که میزنن قبل عمل رو مغز تاثیر بد میذاره و ممکنه مغز رو کوچیک کنه یا بعد از سالها عوارضش فراموشیه؟

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

عکس از نیم رخ بده ببینیم چجوریه 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره