2777
2789
عنوان

جا برای زندگی ندارم😭

597 بازدید | 42 پست

من پدر مادر ندارم با مادربزرگ پدری بزرگ شدم که سه هفته پیش فوت کرد

خواهر دوقلوی معلولمو فرستادن بهزیستی 

خونه مامانبزرگم سه تا عموی معتادم هستن هرروز کلی ادمای عریبه معتاد میارن خونه

میرم خونه عمم اونم شوهرش خوشش نمیاد بینشون درگیری میشه چیزی نمیگه به زور میخواد منو نگه داره ولی قهرن باهم 

اومدم خونه مامانبزرگم اینجا هم میترسم 

قبلا تجربه تعرض جنسی بوده از سمت عموم 

خواستگاریم بخاطر فوت بهم خورد اونا هم بخاطر ما منتظرن بعد عید بیان 

مستقیم نمیتونم چیزی بگم نمیدونن که خونمون امن نیست 

قبول هم نمیکنن جایی اجاره کنم 

هرچند میدونم اینجا شهرستان خانواده خواستگارمم متعصب هستن بدتر آبرو ریزی میشه تک و تنها پولمم که نمیرسه یه حای خوب که پایین شهر میشه بازم امن نیست 

خوابگاه اینا ندارم 

معلمم شغل دارم 

واقعا جا برای زندگی ندارم نمیدونم چیکار کنم الان برگشتم خونه مامانبزرگم موندم درمانده

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشالله که مشکت با توکل به خدای مهربان و کمک خواستن از ش بزودی رفع بشه ایت الکرسی میخونم برای رفع مشکلت.... ای کاش با هکارات در میون میذاشتی همکاری که بتونه بهت کمک کنه

شما که درامد داری بگرد از این خانمها که تنها هستن اتاق اجاره میدن پیدا کن

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

تو اتاق سرایداری مدرسه نمیشه بمونی؟

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
عزیزم انشالله که مشکت با توکل به خدای مهربان و کمک خواستن از ش بزودی رفع بشه ایت الکرسی میخونم برای ...

راستش خیلی معذبم که بخوام اینجوری تعریف کنم برای اشنا ها 

حتی خانواده خواستگارم و خودش نمیدونه خواهرمو فرستادن بهزیستی نتونستم‌ بگم

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

تاپیک زدم گفتم شاید کسی راهی نشون داد

خب تو محل کارت خانه معلم یا بعضی مواقع معلمای غیربومی از ساختمون سرایداری استفاده میکنند نهایت همخونه پیدا کن با هم اجاره تقسیم کنید 

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔

خانم قبلا بهت گفتم برو اداره با مسئول امور بانوان حتی حراست در میون بزار اونا سوییت های کوچیک یا خونه یا خانه معلم دارن که بهت بدن یه مبلغی هم از حقوقت کم میشه ولی ارزششو داره ،برا خواستگاری هم برو خونه عمه ت از همسرش خواهش کن دوسه روز خرید ها رو بکن ولی حقیقت رو به همون آقا بگو وقتی که حتمی شد