2777
2789

3 سالشه دادم بهش برای اون پسرم گذاشتم ک بخوره یهو سریع مال اونم خورد مسموم نشه؟ 

نگران نباشید 🙂

اگر پسرتون ۳ ساله است و فقط یک بار به اشتباه دو دوز مولتی‌ویتامین خورده (یعنی مقدار روزانه ×۲ شده)، در اغلب موارد خطری جدی ایجاد نمی‌کند.
✔️ مولتی‌ویتامین‌های کودکان معمولاً دوزشان پایین طراحی شده و یک بار مصرف دو برابر، به‌ندرت باعث مسمومیت می‌شود.
✔️ بیشترین نگرانی مربوط به ویتامین‌های محلول در چربی (مثل A, D, E, K) است، چون دفعشان سخت‌تر است. اما با یک بار مصرف اضافه معمولاً مشکل خاصی رخ نمی‌دهد.

🔹 کاری که باید بکنید:

• فعلاً تا فردا به او دوباره مولتی‌ویتامین ندهید (یک نوبت را جا بیندازید).
  • مایعات کافی بخورد.
  • او را زیر نظر داشته باشید برای علائمی مثل: تهوع، استفراغ، دل‌درد، بی‌قراری یا خواب‌آلودگی غیرعادی.

❗️ اگر مقدار خیلی زیادی (مثلاً چندین قرص یا شربت کامل) خورده باشد یا علائمی ظاهر شد → سریع به اورژانس یا با مرکز کنترل مسمومیت تماس بگیرید.

✨ ویدیوهای علمی و آرامش‌بخش درباره سلامت  کودک رو می‌تونی تو کانال یوتیوب من ببینی:
دکتر کودک شما | doctorkoodakshoma 🎥

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.