من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قابلمه رو میذاری داغ بشه(نه خیلی داغ) بعد یه کم روغن میریزی تهش زردچوبه و نمک هم کم میریزی بعد نون میذاری و برنج میریزی روش
امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋 همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم سوال داری بپرس
من نون نمی ذارم. چند تا قاشق آرد گندم میریزم تو کاسه، با آب و نمک قاطی می کنم. قشنگ که یکدست شدن می ریزم کف قابلمه، می ذارم رو شعله، یه کم که خودشونو گرفتن برنج های آبکش شده رو می ریزیم
برنجو آبکش کن ته قابلمه روغن بریز و نون هارو بچین بعد برنج آبکش شده رو بریز روش
اگه خواستی زیر برنج دمی نون بذاری میتونی وقتی آبش جمع شد یه قابلمه دیگه بیاری و نون بچینی و برنجو بریزی روش
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
من کف دیگ رو روغن و زردچوبه میریزم حسابی قاطی میکنم بعد نون رو میزارم کف قابلمه و حسابی به روغن کف قابلمه آغشته میکنم و زیر و رو میکنم که دو طرف روغنی بشه بعد روغن اضافه رو میگیرم و برنج میریزم و اگر برا خودمون باشه همین روغن ها رو میریزم رو برنج ، اگر برا مهمون باشه روغن ساده با زعفرون میریزم
وای من ته دیگ نونی میذارم عااالیه . ته قابلمه رو یکم اب میریزی با اندازه سه ۴ قاشق روغن مایع یا جامد اب شده .بعد نون بچین تهش برنج بذار روش.اصل کاری شعله اس،شعله پخش کن بذار یکککم حرارت رو از حالت عادی بیشتر کن .حدود ۵تا۱۰ دقیقه ، بعد کمش کن دم بکشه .عالی میشه .هر وقت هم برنج دم کشید روغن داغ کردی در قابلمه رو نذار .ته دیگت نرم میشه
شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️