2777
2789
ادم پر هزینه ای نیستمولی بیشتر برای پوست و مو خرج میکنمهر دو ماه یا سه ماهی هم لباس و عطر میخرم

چه عالی😃ماهی چقدر میشه؟

فضولی نباشه می‌خوام بدونم هزینه ها چقدره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستگاه وکس خریدم خودم توخونه صورت وابروتمیزمی کنم هرشش ماه یه ابرسان وفیس واش ،هرسال یه ضدآفتاب ،اپلاسیون ووازلین وبادی اسپلش هرسه ماه یه بارمیخرم خیلی کم هزینه م🫤

امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر

پوستمو هرروز یا روز درمیون یا مایع دستشویی میشورم

بهترین پوست دارم

موهامم هر روز که میرم حمام نمیشورم فقط تنمو میشورم موهامو فقط درصورتی که چرب بشن میشورم  بهترین مو رو دارم

لباسهامم بدون پلاستیک انتخاب میکنم که بو نگیرن و جنسی که چروک نشن یا کمتر بشن 

آب زیاد میخورم پیاده روی میکنم حتی تو خونه 

اندامم خیلی خوبه 

خلاصه هزینه زیاد میکردم قبلا و روتین هایی داشتم 

به این نتیجه رسیدم که ول کنم اون موقع ها جوش لک و چروک داشتم الانه یه تیکه ماه شدم😅😂تعریف کنم 🤭

🤴👸.دلشاد هستم 

دستگاه وکس خریدم خودم توخونه صورت وابروتمیزمی کنم هرشش ماه یه ابرسان وفیس واش ،هرسال یه ضدآفتاب ،اپل ...

اینا هم خیلی خوبه

مهم این که به خودت میرسی و به خودت اهمیت میدی🩵🙂

بستگی داره این ماه مثلا یه ژل شست و شو ضدآفتاب آبرسان شیر مو و کرم پودر و موهامو پروتئین کردم شد ۳ میلیون هنوزم یادم نمیاد دیگه چیا خریدم هزینه هام زیادی بعضی از ماه ها

حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان 

پوستمو هرروز یا روز درمیون یا مایع دستشویی میشورمبهترین پوست دارمموهامم هر روز که میرم حمام نمیشورم ...

بخداکه همینطوره منم اون بالانوشتم خیلی کم هزینه میکنم واسه لین چیزا

امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر

زیاد محصولات مراقبتی زیاد استفاده میکنم آبرسان فس واش سرم ویتامین سی ماسک مخصوص اسکراب صورت برای بدن هم اسکراب بدن و نمک بدن صابون خامه و کره بدن و بادی اسپلش  ژل لوشن و...

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

چه عالی😃ماهی چقدر میشه؟فضولی نباشه می‌خوام بدونم هزینه ها چقدره

مثلا این ماه رو بگم 

چندتا وسیله های مراقب پوستی خریدم باهم شد ۲ تومن تقریبا

شامپو و ماسک مو خریدم اونم با هم حدودا ۹۰۰ شد

لباس هم چون بعد مدتی میخرم معمولا کامل میخرم یعنی از شلوار و مانتو و شال همه با هم این ماه شدن ۳ تومن تقریبا از همه گرون تر مانتوم شد با وجود اینکه مغازه اف خورده بودن😂💔

میشه حدودا ۶ تومن

پوستمو هرروز یا روز درمیون یا مایع دستشویی میشورمبهترین پوست دارمموهامم هر روز که میرم حمام نمیشورم ...

چه عالی🙂

با مایع دست شویی پوست اذیت نمیشه؟

آخه واسه من پوست دستمم خشک می‌کنه😢

برای لباس

باید جای مناسبش رو توی شهرتون پیدا کنی

یه سری معازه ها لباسای خوب کیفیت خوب اما کم قیمت دارن 

معمولا هم مستقیم از تولیدی خودشونن

بگرد مغازه های مناسب رو پیدا کن